FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
khabibov učenik ili UFC prvak?

Lucky Punch: Sve o UFC borbi godine u večernjem terminu, odlazak legende i snimke koje nisu za svačije oči

Spektakularni UFC 280 gledajte u subotu od 20 sati na gol.hr-u, a do tada se zagrijte uz borilački magazin Lucky Punch

Pred nama je uistinu spektakularni UFC 280 koji donosi dugo iščekivani sudar Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva, no i ostatak borbi u glavnom dijelu programa je za prste polizati.

A sve to u večernjem terminu ove subote od 20 sati uživo na gol.hr-u te u kasnijoj snimci na Novoj TV od 22.15.

Tome je posvećen i ovomjesečni Lucky Punch.

Sve o UFC-u 280

Charles Oliveira definitivno već sada spada u najveće borce lake kategorije UFC-a svih vremena. Za legendarnog Michaela Bispinga ako slavi u idućoj borbi on je i najveći borac do 70 kilograma u povijesti. Slažu li se naši stručni sukomentatori s tim razmišljanjima?

Islam Makhachev i njegov tim VIDEO Ostvareno proročanstvo Khabibovog oca, Makhachev gušenjem savladao Oliveiru i popeo se na UFC tron divider

Može li Oliveira odgovoriti na nevjerojatno hrvanje Khabibovog učenika Islama Makhacheva? Ruski borac ima čak 71 posto uspješnosti rušenja protivnika. Sve to analiziramo u MMA školi Zelga i njegovih Trojanaca.

Islam Makhachev Islam Makhachev (Foto: Afp)

U subotu ćemo gledati još jednu borbu za titulu. U bitku za prvaka bantam kategorije oktogon ulaze Aljamain Sterling protiv TJ Dillashawa, a Sean O'Malley testira velikog favorita Petra Yana. Donosimo, naravno, naše prognoze i analize.

Odlazak Harija, Ban Team bend i Bobanov trening istine

Oprostila nam se i najveća kickboxing zvijezda posljednjih 15 godina – Badr Hari. Raspravljamo gdje je mjesto ''zločestog dečka'' u kickboxing besmrtnicima.

Oliveira - Makhachev VIDEO Borba godine u subotu izravno na gol.hr-u: Može li Khabibov učenik ukrasti "prvaku" upražnjeni pojas? divider

Ekipa iz Ban Teama iz zagrebačke Dubrave napravila je glazbeni video spot. Njihov trener Bernard Ban najbolji je glazbenik među trenerima. Kako to zvuči provjerite u Lucky Punchu.

Kao šećer na kraju stiže nam i jedan prilog iz pulskog Trojana koji nije za mlađe od 18 godina.

''Za okladu iz prošle emisije morao sam odraditi MMA trening i sparinge. Zelg je pustio svoje najbolje borce iz mene. Ja sam čitavu noć prije treninga gledao sve nastavke 'Krvavog sporta' tako da sam ih sve skoro nokautirao. Skoro'', rekao je u najavi emisije urednik i voditelj Vlado Boban.

Uživajte u borilačkom magazinu Lucky Punch u oriloženom videu na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider