FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 297

Loše vijesti za najboljeg regionalnog MMA borca: Poljak je ''out'', ali nada se da će uskočiti velika UFC-ova zvijezda

Aleksandar Rakić oglasio se na svom Twitter profilu aludiravši na to da se Jan Blachowicz povukao iz njihovog meča planiranog za UFC-ovu priredbu u Torontu.

Aleksandar Rakić - 2 (Foto: DNEVNIK.hr)

Aleksandar Rakić i Jan Blachowicz ukrstili su rukavice u svibnju 2022. godine, tada je popularni Raketa poražen sudačkim prekidom nakon što je došlo do teške povrede koljena u trećoj rundi.

Dug je oporavak iza 31-godišnjeg Srbina, godinu i pol dana spremao se za povratak u oktogon, maksimalno se posvetio oporavku koljena s kojima ima problema od početka njegove karijere.

Mislav Karoglan Karoglan: "Ako tako uđu u utakmicu, odmah će izići. Tablica je nerealna, Lokomotiva je ključna" divider

Nakon mukotrpnog povratka, Rakić je ugovorio revanš s Poljakom, sve se trebalo odigrati 20. siječnja na UFC-ovoj priredbi u Torontu.

''Ne možeš nikada izgubiti revanš kad si već drugi put otkazao meč. Legendarno sranje. Idemo vidjeti ima li ‘Samuraj‘ hrabrosti uskočiti 20. siječnja.'', napisao je Rakić na svom Twitteru.

Marin Pilj i Zoran Zekić Osijek vraća ljubimca Kohorte: Dobio je ovacije na Opus Areni u jeku najveće krize divider

Rakić je tako dao naslutiti da ništa od njihovog revanša, ali prozvao je i Jirija Prochazku da uskoči u meč. Teško da će se Samuraj odlučiti na takav potez s obzirom da ga je Pereira nedavno poslao na ''spavanje'' i osvojio titulu u poluteškoj kategoriji.

Pogledajte meč Pereire i Prochazke

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider