FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajmo još jednom

Ngannou uzvraća Velasquezu: ''Koljeno mu je propalo zbog aperkata, pogledajte snimku''

Francis Ngannou porazio je Caina Velasqueza nakon svega 26 sekundi borbe.

Snimku UFC na ESPN spektakla pogledajte večeras na Novoj TV

Prvi UFC on ESPN spektakl obilježio je šokantni poraz povratnika Caina Velasqueza tehničkim nokautom protiv Francisa Ngannoua. Dvije i pol godine Velasquez je čekao povratak, ali izdržao je samo 26 sekundi u oktogonu s gorostasnim Kameruncem.

Cain je nakon poraza bio psihički slomljen. Na press-konferenciji rekao je da nije doživio nokaut, već je za sve krivo koljeno koje mu je propalo. On tvrdi da je korak prije toga čuo kako mu je nešto ''puklo''.

No Francis Ngannou ima itekakvog razloga za slavlje jer je opet u igri čak i za napad na pojas. Kamerunac tvrdi da nije koljeno razlog brzog Velasquezova pada, već njegov udarac koji je doveo to toga.

''Osjećam se sjajno i veselim se uskoro i meču za titulu. To je sljedeće, jer pobjeda nad Velasquezom mi to mora osigurati'', samouvjeren je afrički div koji je na Velasquezove riječi uzvratio:

''Koljeno mu je propalo nakon mog čistog pogotka aperkatom. Pogledajte snimku i uvjerite se sami. Propalo je jer je ostao bez svijesti, isključio sam ga tim udarcem. To je razlog.''

Nakon dva uzastopna poraza, od Stipe Miočića i Derricka Lewisa, Ngannou se vratio u vrh pobjedama protiv Curtisa Blydesa i Caina Velasqueza. Izgleda impresivno i vidjet ćemo hoće li mu se ostvariti želja za još jedan napad na pojas.

Slomljeni Velasquez otkrio da nije bilo nokauta, moguć i konačni kraj karijere Cain Velasquez (Screenshot)

Mirko ''Cro Cop'' Filipović - Roy Nelson: Pogledajte cijelu borbu na Bellator 216 Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider