FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najveće iskustvo u karijeri

Ngannou iskreno o prvom meču s Miočićem: "Pitao sam se kako je to ući u treću rundu"

Francis Ngannou progovorio je o iskustvu koje je stekao iz prve borbe protiv Stipe Miočića u siječnju 2018. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francis Ngannou gostovao je u možda i najpoznatijem sportskom podcastu na svijetu kod Joea Rogana.

U borilačkom podacstu Ngannou je kroz više od dva sata progovorio o mnogim temama, između ostalog i prvoj borbi protiv Stipe Miočića za naslov prvaka u siječnju 2018. godine.

Stipe je tada slavio nakon pet rundi jednoglasnom sudačkom odlukom, a Ngannou je nakon poraza bio vrlo ljutit na sebe. Danas je, kako sam kaže, puno pametniji i iskusniji upravo zbog tog meča.

gol expired Tko je ovdje lud? Kladionice nenormalno podcjenjuju Miočića, Ngannou je ogroman favorit divider

"Bio sam jako ljutit i razočaran jer sam izgubio. Kada se boriš za naslov, uvijek želiš pobijediti. Kada se danas sjetim te borbe mislim si 'bilo je dobro'. Iako sam već tada bio spreman za naslov, nedostajalo mi je nešto u mojem stilu borbe. Iskustva prije svega. Pitao sam se kako je otići u treću rundu uoči meča u kojem potencijalno mogu otići do pet rundi. Nakon te borbe sam puno toga shvatio", rekao je Ngannou, koji je na nizu od četiri pobjede i 28. ožujka će ponovno pokušaati doći do naslova UFC prvaka, ponovno protiv istog suparnika.

"Nisam proveo dovoljno vremena u oktogonu da bih shvatio neke stvari i stekao potrebno iskustvo. U jednoj večeri proveo sam više vremena u oktogonu nego u ostatku svoje karijere", kazao je Ngannou.

Mnogi vide Kamerunca kao velikog favorita u ovom meču, pogotovo zbog tog iskustva stečenog u prvom meču i napretka koji je ostvario u svojem stilu borbe.

Glavni program UFC-a 260 moći ćete gledati uživo na našem portalu gol.hr, te u snimci na Novoj TV.

gol expired Ngannou fotografijom najavio "iskupljenje", Miočić mu odgovorio: "Nažalost, mora se boriti protiv mene" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider