FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prebogata karijera

Neuništivi Overeem ponovno se bori, gledajte ga na GOL.hr-u: Podsjetite se zašto je hodajuća legenda

Još malo vrhunskog sporta čeka nas na GOL.hr-u i Novoj TV. U subotu navečer u UFC-ov oktogon vraća se legendarni Alistair Overeem. Borit će se protiv 11 godina mlađeg Brazilca Augusta Sakaija. A UFC je u najavi podsjetio i na Overeemove početke u japanskom Prideu.

U subotu navečer, u nešto ranijem terminu, u UFC-ov oktogon vraća se legendarni Alistair Overeem. Možete ga gledati u noći sa subote u nedjelju već od 2 sata na GOL.hr-u ili u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV.

''Dobrodošli u Pride...Alistair Overeem!''

2002. došao je u legendarnu japansku organizaciju Pride kao momak s 90-tak kilograma i vrlo brzo skrenuo pozornost na sebe. 2005. pobjeda nad Vitorom Belfortom upisala ga je na kartu top imena. Ubojita koljena, fizička snaga ali i vrlo dobar parter. Alistair Demolition Man Overem je u razdoblju od 2006 do 2008. nabacio 20-tak kilograma mišića i postao opasan faktor teške kategorije.

gol expired Lampard kompletirao moćnu mladu momčad: Njemački kapitalac stigao u Chelsea! divider

''Letio sam više od 70 puta u Japan. Sada živim u SAD-u. Imao sam četiri titule prvaka svijeta. Pobijedio sam mnogo velikih imena, a također sam i gubio od velikana. Rođen sam za ovo, nisam za običan život'', rekao je 2019.

Kad god se pomislilo da je Overeem završena priča, zaredao bi pobjedama. I tako već godinama. Teškaški naslov UFC-a jedan je rijetkih kojeg nema. A u svibnju je pobjedom nad Waltom Harrisom, nakon što se izvukao iz nokdauna, pokazao da je još uvijek blizu vrha.

Overem u svojoj prebogatoj karijeri ima čak 46 pobjeda u slobodnoj borbi i 18 poraza, uz jedan no contest dvoboj.

gol expired Rakitić ima svoje mušice, ali može se razumjeti zašto je uvrijeđen: Je li Modrić baš "deset" puta bolji? divider

U UFC je došao prije devet godina i upisao 11 pobjeda uz sedam poraza. Pobjeđivao je dvaput Werduma, dvaput Hunta, Dos Santosa, Arlovskog, Mira, Lesnara, Belforta, Olejnika, Fujitu, Nelsona...čitav niz bivših prvaka i velikih boraca. I još je uvijek gladan skalpova.
.
''Bio je ovo nešto duži povratnički meč, pet mjeseci duži ali uživao sam. Ovo nije kazna jer volim trenirati i postavljati si ciljeve'', rekao je nakon pobjede protiv Harrisa.

Od ostalih boraca ovoga vikenda izdvojit ćemo superatraktivnog Brazilca Michela Pereiru, koji je pukom nesrećom u posljednje dvoboju poražen diskvalifikacijom zbog ilegalnog udarca iako je vodio debelo na sudačkim karticama protiv Diega Sancheza. Pereira će prvu UFC pobjedu tražiti protiv mladog Zelima Imadaeva.

Osim spomenutih dvoboja gledat ćemo i bivšeg izazivača u poluteškog Ovincea Saint Preuxa i Alonza Menifielda. Brian Kelleher i debitant Kevin Natividad mogli bi ponuditi rat u perolakoj. Program otvaraju Brazilac Moises i Amerikanac Jalin Turner u lakoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider