FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tko bi rekao da je pobijedio

Pogledajte kako izgleda miljenik žena nakon prave makljaže u oktogonu!

Lice Santiaga Ponzinibbija izgledalo je neprepoznatljivo nakon borbe protiv Mikea Perryja, koju je dobio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Galerija Santiago Ponzinibbio (Screenshot) Unakaženo lice Ponzinibbija Unakaženo lice Ponzinibbija Unakaženo lice Ponzinibbija

Uoči pretposljednjeg UFC eventa u 2017. godini, UFC on Fox: Lawler protiv Dos Anjosa, dvoboj Mikea Perryja i Santiaga Ponzinibbija proglašena je borbom koju navijači najviše iščekuju. Nakon što je ista završila bilo je jasno i zašto.

Perry i Ponzinibbio pružili su ljubiteljima MMA-a pravi šou, a pobjedu je na kraju jednoglasnom sudačkom odlukom ponio 31-godišnji Argentinac. No prema izgledu njegovog lica na kraju borbe ne bi se dalo zaključiti da je on pobjednik.

Inače vrlo popularan kod žena, Ponzinibbio je imao veliku kvrgu ispod lijevog oka, a ni ostatak lica mu nije bio prezentan. Perry je svojim udarcima nanio veliku štetu na lice argentinskog borca, zbog čega mu gotovo sigurno predstoji liječnička suspenzija od barem mjesec dana.

Znali smo vidjeti svakakve kvrge i ozljede nakon MMA mečeva, a ovo je jedna od onih zbog kojih žmirimo na jedno oko kad gledamo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider