FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gospodski potez

Nelson komentirao Cro Copovu ''navodnu ozljedu'', Mirko mu se ispričao i sve objasnio

Mirko Filipović nada se kako će se revanš protiv Roya Nelsona ipak održati.

Roy Nelson (Screenshot)

Fanovi Mirka Filipovića diljem svijeta ostali su razočarani kad su čuli da je njihova ljubimca teška ozljeda spriječila u namjeri da se revanšira Royu Nelsonu na spektatklu Bellator 200 u Londonu ovaj petak.

Mirko se nakon toga javio iz bolnice te na Facebooku objasnio što se dogodilo te koji su mu daljnji planovi u karijeri koja ne završava ovom teškom ozljedom.

Roy Nelson pak nakon ove vijesti putem Twittera traži nekog tko bi se borio s njim.

''Kao što već znate, neću se boriti s Cro Copom. Navodno se ozlijedio. Ne znam kako, ali je ozlijeđen. Cro Cop, nadam se da ćeš biti bolje, a ako se netko u Engleskoj želi boriti protiv mene na Bellator 200, u preliminarnim borbama ili glavnom eventu, svejedno, došao sam u London na borbu i tražim borbu. Javite se na društvenim mrežama'', napisao je Nelson.

Jutros je Mirko u statusu na engleskom jeziku preko Facebooka uputio ispriku američkom kolegi.

''Roy Nelson, molim te primi moju ispriku zbog otkazivanja borbe. Naporno sam trenirao za ovu borbu, baš kao i ti. No ozlijedio sam koljeno u petak i morao sam jučer na operaciju'', napisao je Mirko te dodao kako se ipak nada da će njih dvojica opet ući u kavez.

''Oporavit ću se što je prije moguće i nadam se da ćemo tada imati revanš. Tome se zaista veselim i nadam se da ćeš opet prihvatiti'', stoji u u objavi na Facebooku.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider