FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
potvrdili iz bellatora!

Šok za Cro Copa: Zbog teške ozljede morao otkazati veliki revanš protiv Nelsona!

Mirko Filipović i Roy Nelson ipak se neće boriti na Bellator 200 spektaklu u Londonu ovog petka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Mirko Filipović ipak neće u Bellatorov kavez na revanš s Royom Nelsonom, javio je britanski Telegraph.

''Mirko Cro Cop se ozlijedio i morao povući s programa'', potvrdio je za Telegraph Ryan Grab, direktor komunikacija u Bellator MMA organizaciji.

Mirku su na treningu popucali prednji križni ligamenti lijevog koljena, piše Index.hr. Službena potvrda samog Cro Copa tek se očekuje, no saznali smo da je do ozljede došlo prije nekoliko dana i Mirko nije gubio nadu. Ipak, radi se o teškoj ozljedi zbog koje će morati pauzirati mjesecima.

Otpao je tako toliko željeni revanš, a znamo da Mirko voli revanše, nije izgubio niti jedan. Nelson je slavio u UFC-u 2011. godine, a Cro Cop je mislio da je napokon dočekao trenutak da uzvrati Amerikancu. No ozljeda ga je ipak spriječila.

Mirko je posljednjih godina zbilja u velikoj formi. Imao je osam pobjeda u nizu, uključujući i jednu u UFC-u kada se osvetio Gabrielu Gonzagi.

Trebao je to biti debi Mirka u Bellatoru koji je do jučer promovirao ovaj zvučni revanš. Trebala je to biti glavna borba jubilarnog 200. izdanja Bellator večeri iako je na programu borba za naslov Michael Carvalho - Gegard Mousasi koja je sad promovirana u borbu večeri.

Podsjetimo, Cro Cop se trebao boriti i na Rizin večeri krajem srpnja u Japanu, no i ta je borba najvjerojatnije otkazana. Vidjet ćemo kada će hrvatska borilačka legenda opet biti spremna za nove okršaje, a na Staru godinu je najavio definitivni oproštaj od karijere borbom u Rizinu u kojem je na kraju 2016. osvojio teškaški Grand Prix.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider