FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Vjeruje u revanš

Cro Cop objavio fotografiju iz bolnice: "Propalo mi je koljeno i pao sam na pod od boli"

Mirko Filipović poslije nezgodne ozljede morao se podvrgnuti operativnom zahvatu.

Mirko Filipović (Foto: Facebook) (Foto: Facebook)

Mirko Filipović obavio je operaciju i oporavlja se od teške ozljede zbog koje je bio prisiljen otkazati dogovoreni revanš s Royjom Nelsonom u Bellatoru.

Cro Copu su na jednom treningu popucali prednji križni ligamenti lijevog koljena te je podvrgnut operativnom zahvatu koji je trajao nekoliko sati.

Nakon što je sve prošlo, Mirko je na Facebooku objavio fotografiju iz bolnice i zaradio tisuće poruka podrške svojih fanova.

"Dragi prijatelji, u petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama, za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno, nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam mogao više stati na tu nogu, a magnet iduće jutro je pokazao ono čega sam se i bojao, da mi je puknuo prednji križni ligament i da je hrskavica oštećena. Operiran sam u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku! Jako mi je žao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maksimalno spreman jer sam prošao vrhunski trening kamp. Isprike svima a posebno Royju Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu, a sada od nje neće biti ništa. Ali nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati. Ali čim se oporavim, nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi naš uzvratni meč jer ga, vjerujem, i on i ja jako želimo, a vjerujem i mnogi MMA fanovi! Hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima", napisao je Cro Cop na Facebooku.

Njegov najbliži suradnik Stipe Drviš za Dnevnik Nove TV opisao jekako se dogodila nesretna ozljeda.

"Bilo je to na zadnjem jakom treningu koji smo trebali odraditi u sklopu ovih priprema. Kod jednog otklona se čuo udarac i Mirko je samo legao dolje na leđa i gotovo", prepričao je Drviš.

Imao je Filipović osam pobjeda zaredom, bio u odličnoj formi u posljednje vrijeme premda je zagazio u 44. godinu života, ali od revanša s Nelsonom neće biti ništa. Zasad ništa, ali uskoro bi moglo doći do njega, baš kao što je dao naslutiti i sam Mirko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider