FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva poslastica

Spektakl na GOL.hr-u: Najbolji Hrvat u sjajnom izdanju na vaganju, Badr Hari sedam kilograma lakši!

Ove subote gledajte kick-boks maraton Glory Collision 2 uživo na GOL.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote GOL.hr i Nova TV donose vam najveći kick-boks spektakl koji se uopće mogao organizirati posljednjih nekoliko godina. U velikom revanšu na Glory Collsion 2 večeri sastaju se dva najbolja teškaša današnjice, nepobjedivi prvak Rico Verhoeven i legendarni Badr Hari.

Očekuje nas čak 13 borbi, a prijenos na GOL.hr-u počinje već u 17 sati. Naš Antonio Plazibat nastupit će u prvom dijelu programa protiv sjajnog teškaša Jahfarra Wilnisa. Na vaganju je Antonio imao 107,7 kilograma, dok je Surinamac bio pet kilograma teži.

Plazibat je bio sjajno raspoložen na vaganju i jedva čekamo vidjeti ga u borbi u kojoj mu pobjeda donosi još jedan dokaz kako je trenutačno među pet najboljih teškaša svijeta.

Glory Collision 2: Rico Verhoeven vs. Badr Hari Katastrofa za Badr Harija u velikom revanšu protiv Verhoevena: Uvjerljivo vodio pa se ponovno teško ozlijedio. Urlao i plakao od muke divider

Dvojica najboljih posljednji su izašli na vagu. Badri Hari u veliki revanš i priliku za osvetu ulazi s čak sedam kilograma manje od Verhoevena. Hariju je vaga pokazala nešto manje od 111 kg, dok je Nizozemac na 118 kg.

Glory Collision 2 gledajte uživo na GOL.hr-u u subotu od 17:00, snimka je na Novoj TV poslije ponoći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider