FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"nikad ne znate što će napraviti"

UFC ništa ne prepušta slučaju: Za kraj godine aktivirali su potpunog "luđaka" u kavezu

Za posljednji UFC-ov event godine organizacija se pobrinula da aktivira jednog od najluđih u ovom sportu - Michela Pereiru.

Za posljednji UFC-ov event u 2020. godini vraća se Brazilac Michel Pereira, po mnogima najatraktivniji, pa i najluđi MMA borac današnjice.

Stvari koje on izvodi u službenom meču u kojem visi njegov status jednostavno graniče s racionalnim razmišljanjem jednog sportaša, ali baš kao i u svakom sportu postoji jedan onaj "biser".

"Najluđi, inovativan... Jednostavno ne znate što očekivati od njega. Vidjeli smo sve što radi u jednom meču od salta, premeta. Od njega uvijek možemo očekivati nešto novo", smatra Igor Pokrajac, stručni komentator Nove TV za borilačke sportove..

Koliko god da lud bio i radio, po mnogima gluposti, često to prolazi i ima rezona. Zaista nanosi štetu s time.

MMA škola Drukčije izdanje MMA škole: ''Karate protiv kick-boksa, ovo će biti zanimljivo'' divider

"Njemu 30 posto energije odlazi na te stvari. Tri zvijezde, dva salta unazad. On je potrošen u trećoj rundi baš radi tih nepotrebnih stvari koje radi. Ali dobro, zadnja dva meča se uspio istempirati. Zna što je atraktivnog, a što je borba. Uz to je ogroman i mislim da je legitimni kandidat za naslov prvaka", smatra poznati MMA trener Zelg Galešić, na kojeg se nadovezao Pokrajac;

"Što ozbiljnije borbe dolaze mislim da će tih ludi stvari biti sve manje".

Michela Pereiru gledat ćemo u trećem po važnosti meču na glavnom programu, a njegov suparnik bit će Khaos Williams.

Božićno izdanje Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider