FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Legenda se vraća iz mirovine

Ludi UFC mjesec na Novoj TV: Tko će dobiti priliku protiv Miočića?

Pred nama je zanimljiv i sadržajan mjesec UFC priredbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S 213 centimetara Nizozemac Stefan Struve jedan je od najviših boraca svijeta. Jedan od samo dva čovjeka koji su uspjeli pobijediti Stipu Miočića. Struve i Aleksandar Volkov predvode priredbu u Roterdamu 2. rujna.

''Borac koji je pobijedio Stipu Miočića našeg Hrvata u UFC-u. Ja se nadam da će Struve odnijeti tu pobjedu i iskoristiti to mjesto izazivača i borbu ponovno sa Stipom i da Stipe vrati poraz od Struvea'', rekao je stručni sukomentator Nove TV Igor Pokrajac.

Miočić pak želi, sasvim zasluženo, novi ugovor i puno veće gaže za svoje mečeve. Cain Velasquez je želja mnogih kao protivnik, ali po mnogima i tu sve ovisi samo o Stipi...

''Tko god stane ispred njega u ovom trenutku, samo je drugi čovjek iza Stipe. Bili to Ngnanu ili Cain, Stipe će uzeti tu pobjedu i ostati prvak'', rekao je Pokrajac.

Moćni miš Demetrius Johnson također će u oktogon u rujnu protiv Raya Borga. Ima čak 12 pobjeda zaredom.

''Ima taj rekordni niz obrana pojasa. Nažalost, nije dovoljno cijenjen. Borac koji je pokazao koliko vrijedi. Za mene osobno on je jedan od najboljih pound for pound boraca u UFC-u'', rekao je Pokrajac.

Jedan od najvećih trash talkera UFC-a Michael Bisping u oktogon će protiv legendarnog GSP-a Georges St-Pierrea koji se vraća iz mirovine nakon tri godine.

''Koliko je GSP trenirao, koliko se spremao, koliko je zahrđao, vidjet ćemo tek u borbi'', rekao je Pokrajac.

Spustile su se zavjese nakon borbe Connora McGregora i Floyda Mayweathera i svi čekaju idući potez Irca.

''On je borac slobodne borbe u kojoj koristi sva svoja oružja. Večeras je mogao koristiti samo svoje ruke. Bio je odličan večeras. Nema što dokazivati, ali volio bi da ostane u slobodnoj borbi'', rekao je Dana White.

Za našeg stručnog sukomentatora nema dvojbi. McGregora želi vidjeti protiv ovog dvojca.

''I sam je Connor zapravo rekao da bi se sa Nurmagomedovom borio u Rusiji. Nurmagomedov u Rusiji i Edgar u Americi, to bi bilo dobro'', zaključio je Pokrajac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider