FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MMA škola

Volkanovski mora jako paziti: Ako ga Topuria namami, mogao bi ga nokautirati

Sve detalje borbe Alexa Volkanovskog i Ilije Topurije za titulu u UFC-ovoj perolakoj kategoriji pronađite u novoj MMA školi.

Ovaj vikend pred nama je sjajni UFC 298 s Alexanderom Volkanovskim i Ilijom Topurijom u naslovnim ulogama.

Dvojica ponajbolji boraca u perolakoj kategoriji danas poslije nekoliko mjeseci prozivanja konačno će sve razmirice riješiti u oktogonu, a sve to moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro.

Sve o tom sjajnom eventu mogli ste pronaći u novoj epizodi Lucky puncha, a u standardnoj rubrici najboljeg borilačkog magazina u Hrvata, MMA školi, otkrili smo na što treba paziti u borbi koja slijedi za vikend.

Za potrebe ove epizode senseija Zelga Galešića zamijenio je Igor Pokrajac, koji je glumio Volka za ovu priliku, a Topurijine cipele ispunio je izbornik hrvatske MMA reprezentacije Saša Drobac.

"Volkanovski jako dobro navlači svoje suparnike na fintu na koju je uhvatio i Rodrigueza. Zamijenio je gard, pričekao svog suparnika da krene pa ga uhvatio desnim krošeom. Na to će Topuria morati paziti", započeo je Pokrajac.

"Topuriji će najveći problem biti navući Volkanovskog uz ogradu. Australac se jako dobro kreće, ima jako dobar unutarnji leg kick i duži raspon ruku od španjolskog Gruzijca. Također, svaki put kad ispali taj low kick, izlazi u stranu i to kretanje bit će mu najveća prednost.“

"Uspije li ga Topuria ipak dovući do ograde, velika je vjerojatnost da će nokautirati prvaka. Kad ima suparnika na žici, napada krošeima, ali često ostavlja nebranjenu glavu dok napada tijelo i to bi Volkanovski mogao iskoristiti."

"Ovo će biti tehnički najkompletnija borba koju smo gledali u zadnje vrijeme."

MMA školu, ali i ostale zanimljivosti vezane za sjajni UFC 298 u Anaheimu pogledajte u novoj epizodi Lucky Puncha:


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider