FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MMA poslastica

Lucky Punch: Može li zaista Volkanovski izgubiti i posveta apsolutnoj legendi, Ivici Truščeku

Gledajte novi Lucky Punch posvećen UFC 298 spektaklu i domaćim MMA temama.

Pred UFC 298 u Anaheimu, kojeg uživo prenosimo na gol.hr-u u nedjelju u 4 ujutro, najbolje je vrijeme za još jedno pretresanje MMA tema u borilačkom magazinu Lucky Punch.

Boban, Zelg i Poki najavili su UFC 298 spektakl na kojem kralj perolake Alexander Volkanovski titulu brani protiv iznimno opasnog Ilije Topurije.

Volkanovski je nedodirljiv, ali sve je više glasova koji šapću kako bi mogao izgubiti pojas. Zašto mnogi daju velike šanse Topuriji protiv australskog velikana pogledajte u MMA školi Zelga Galešića, koju je samo za ovu priliku posebno vodio Igor Pokrajac.

U prijenosu ćemo gledati još jedan zanimljiv okršaj, nadamo se pravi vatromet u srednjoj kategoriji. Paolo Costa protiv Roberta Whitakera, to je meč kojeg mnogi jedva čekaju i o kojem se pričalo u novoj epizodi omiljenog borilačkog magazina.

Lucky Punch donosi i razgovor s našim nekadašnjim PFL prvakom, Antom Delijom. On se nalazi na pripremama kod UFC prvaka Toma Aspinalla pa je ovo svojevrsno gostovanje Lucky Puncha u kampu prvaka.

I ne, nismo zaboravili odati počast legendi MMA sporta na ovim prostorima. Legendarni Ivica Trušček upisao 42. pobjedu u karijeri protiv mlade zvijezde Chijada Akipe, a svi dobro znamo što se dogodilo uoči same borbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider