FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve detaljno prepričao

Bivši UFC prvak pretukao nekoliko Albanaca na ulici i spasio nepoznatu djevojku

Andrei Arlovski detaljno je prepričao sukob s nekoliko Albanaca u Londonu.

Andrei Arlovski (Foto: Afp)

Andrei Arlovski, MMA legenda i bivši UFC prvak, imao je obračun s nekoliko Albanaca na ulicama Londona tijekom novogodišnje proslave.

"Izašli smo iz restorana, tamo su bila tri ili četiri Albanca. Jedan je već udario ženu, izgledao je kao da je želi koljenom udariti u lice. Samo sam prišao i rekao 'Sretna Nova godina, što ima?'", počeo je Arlovski za Sport Express pa nastavio:

"Rekao mi je da me to ne zanima. Bio je pijan, naravno, a ovaj što je stajao s moje lijeve strane odmah me udario šakom u uho. Nisam dvojio ni trenutka, odgurnuo sam ga i desnom rukom udario frajera koji je držao djevojku. Desni aperkat. Počela je tučnjava, a oni su uskoro pobjegli", kazao je.

Bio je dosta kritičan prema policiji koja se nalazila u blizini:

"Zanimljivo mi je što je policija bila u blizini, a rekao sam im da ne mogu vjerovati da nisu čak ni moju djecu maknuli. Nije mi jasno zašto nisu reagirali, a kasnije sam od taksista saznao da se policija ne petlja kada se izbjeglice sukobe, pa bilo to i u centru Londona.

Djevojku su tukli jer je željela otići iz njihova društva. Nisu joj to dopustili, ali osjećao sam se dužnim reagirati. Dobro da me nisu povrijedili nekim oštrim predmetom, imam samo mali ožiljak na uhu", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider