FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ekskluzivno za dnevnik nove tv

Mirko se vraća za Staru godinu: "Sam u kući, Batman i Cro Cop"

Reporter Nove TV Vlado Boban razgovarao je s Mirkom Filipovićem o nadolazećim borbama koje je najavio putem svog Facebook profila.

Nedugo nakon što je Mirko Cro Cop Filipović objavio da se već ove godine vraća u japanski ring, reporter Nove TV Vlado Boban razgovarao je s legendarnim hrvatskim borcem.

* Mirko, evo nova borba, ponovno u Japanu za Staru Godinu.

"Istina. Nakon što sam osvojio Rizinov Grand Prix prošle godine, meni je bila velika želja napraviti oproštajni meč. Ne zato jer sam se zasitio slobodne borbe, već zato jer nas priroda gazi sve. Ja sam svoju karijeru maksimalno rastegao i svjestan sam svega. Tijelo je izraubano od svih treninga i tako dalje", rekao je Cro Cop pa pojasnio dogovor s japanskom organizacijom Rizin. 

"Pao je dogovor da će oproštajni meč biti u Japanu, 31. 12. ali 2018. godine. Razlog je taj što se svake druge godine održava teškaški turnir, iduće godine počinju eliminacije, a finale će biti u rujnu", kaže Filipović i otkriva koji će borci biti u kombinaciji za nastup.

"Nastupit će Aliakbari, bit će Nemkov, Moldavski, mladi Rusi i Fedorovi nasljednici, tako da će biti pravi užitak i zaista težak turnir".

S obzirom da je oproštajna borba dogovorena za 31. 12. 2018. godine, Filipović nema namjeru samo trenirati i ne boriti se.

"Da bi zadržao formu morat ću odradit barem dva meča. Ne trebaju meni borbe radi osjećaja ringa, ja toga imam dovoljno, meni trebaju borbe radi intervalnih treninga. Zasada još nema protivnika, ali Rizin će sigurno naći nekoga".

Znači sprema se standardni doček Nove godine ove i iduće: Sam u kući, Batman i Cro Cop...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider