FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
poznat prvi suparnik

Mirovina? Ma ni blizu: Cro Cop oduševio fanove i najavio još TRI borbe!

Toliko se puta već spremao za oproštaj od ringa, no Mirko Filipović će se boriti još čak tri puta!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se očekivalo da će odraditi još jednu, oproštajnu borbu, Mirko Cro Cop Filipović najavio je da njegov kraj nije još blizu. Filipović je na svom Facebook profilu objavio post u kojem je otkrio da se japanskom organizacijom Rizin dogovorio za još TRI borbe!

Oproštajna borba dogovorena je za 31. prosinac 2018. godine, a suparnik će mu biti pobjednik Rizinovog turnira, čiji će se finale dogoditi u rujnu iduće godine. Do te oproštajne borbe Cro Cop će odraditi dvije borbe, a prva je već ove godine, također na Staru Godinu.

Suparnik će mu biti japanski 47-godišnji veteran Tsuyoshi Kosaka, iza kojeg je trenutno omjer od 27 pobjeda, 19 poraza i 2 neodlučena susreta. Najpoznatiji je po tome što je još davne 2000. postao prvi čovjek koji je svladao Fedora Emelianenka i to za svega 17 sekundi TKO (posjekotina).

Kosaka je posljedni put nastupio na Rizinovoj priredbi s kraja prošle godine i tada ga je na turniru zaustavio Kaido Hoovelson, poznatiji kao Baruto, borac kojeg je ubrzo nakon toga koljenom u tijelo nokautirao Filipović.

Cijeli post Mirka Filipovića pogledajte u nastavku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider