FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
plakali zajedno

Mirko otkrio emotivnu scenu iz bolnice: ''Majka je ušla plačući, bojala se pogledati u mene''

Mirko Filipović oprostio se od borbi nakon što je prošlog tjedna doživio blaži moždani udar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači u Hrvatskoj i svijetu posljednjih se dana opraštaju od karijere neponovljivog Cro Copa. Jedan od najvećih boraca svih vremena odlučio je okončati karijeru s 44 godine, nakon deset uzastopnih pobjeda, od kojih je ona posljednja protiv Roya Nelsona u Bellatoru.

No Mirko je odlučio poslušati svoje tijelo. Prošlog je tjedna završio u bolnici nakon što mu je pozlilo na treningu. Dijagnosticiran mu je moždani udar, koji je, srećom, završio bez težih posljedica. A onda je konačni kraj karijere ekskluzivno objavio u Dnevniku Nove TV.

Mirko je na Instagramu još jednom zahvalio navijačima na potpori te opisao emotivan trenutak iz bolnice.

''Dragi prijatelji, želim vam zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vašoj brizi za mene i moje zdravlje. Moždani udar sam imao u ponedjeljak, a slika ova je od prije dva dana, uoči mog izlaska iz bolnice.

Uspio sam se izvući bez ikakvih posljedica za sada, i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i teško funkcioniram bez njih. Bez borbi ću moći, ali bez treninga nikako.

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Borilački svijet o Cro Copovu oproštaju: "On je sportaš vrijedan svakog divljenja" divider

I zato se nadam uspješnom oporavku i povratku u dvoranu. Rekreativno od sada, ali trening je trening. Imao sam veliku sreću da mi ništa nije otkazalo, da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izobličili me.

DOBRO sam i DOBRO se osjećam, ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati, kao i ogromna većina koja to doživi. Shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem s brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to.

Ležim u sobi večer poslije moždanog i sestra ulazi u sobu i veli 'majka vam je došla'. Ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao moždani udar. To kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajući pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajući u kakvom sam stanju nikada neću zaboraviti. Tek kada sam joj rekao 'mama dobro sam, dođi', pogledala me, prišla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete, a i ja sa njom. Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u životu. Još jednom hvala svima'', napisao je Cro Cop na svom profilu na Instagramu.

Kakva je to samo karijera bila: Od 1996. do 2019. Mirko je svake godine ispisivao povijest Mirko Filipović (GOL.hr) Mirko udara, sudac izvan ringa se zgraža Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi prijatelji,zelim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vasoj brizi za mene i moje zdravlje.mozdani udar sam imao u ponedjeljak a slika ova je od prije dva dana,uoči mog izlaska iz bolnice.uspio sam se izvuci bez ikakvih posljedica za sada,i nadam se da ce tako i ostati.nadam se da cu se uspjesno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i tesko funkcioniram bez njih.bez borbi cu moći ali bez treninga nikako.i zato se nadam uspjesnom oporavku i povratku u dvoranu.rekreativno od sada ali trening je trening.imao sam veliku srecu da mi nista nije otkazalo,da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izoblicili me.DOBRO sam i DOBRO se osjecam ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati,kao i ogromna većina koja to dozivi. shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem sa brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to.lezim u sobi večer poslije mozdanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je dosla’.ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao mozdani udar.to kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajuci pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajuci u kakvom sam stanju nikada necu zaboraviti.tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam,dodji’pogledala me,prisla i zagrlila i tad zaplakala kao dijete,a i ja sa njom.bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u zivotu.jos jednom hvala svima❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider