FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
poruka za silvu

Cro Copova luda vožnja po Tokiju: ''Malo je falilo da se borba ne otkaže''

Mirko Filipović i Stipe Drviš odradili su još jednu epizodu razgovora ''S Cro Copom u krevetu''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je samo jedan dan ostao do četvrtfinala Rizin Fighting World Grand-Prixa na kojem se Mirko ''Cro Cop'' bori protiv King Moa. Prijenos besplatno možete pratiti putem live streama na GOL.hr-u od 7:00 po hrvatskom vremenu (četvrtak), a najzanimljivije borbe gledajte od 22:30 na Novoj TV.

Jutro dan uoči borbe u ''Zemlji izlazećeg sunca'' za Cro Copa je započelo tradicionalnim javljanjem fanovima na Facebooku iz hotelske sobe. Nekoliko sati uoči vaganja na kojem je odradio i sučeljavanje s Muhammedom 'King Mo' Lawalom Mirko i Stipe Drviš porazgovarali su aktualnim temama, ali i nekim dogodovštinama iz prošlosti.

''Pripreme smo odradili, imali smo stvarno jak kamp. Imali smo dva treninga, još imamo danas jedan i sutra je borba. Forma je ok, zadovoljan sam'', rekao je u uvodu hrvatski borac koji je potom ispričao i anegdotu iz tokijskog prometa.

''Malo je falilo da se borba ne otkaže radi moje smrti danas. Taksist nas je mrtav pijan provezao. Kako je čovjek ušao u raskršće, neka je kišica padala, a on u skretanje sa 120, ''štrajfo'' je vrata gdje sam ja bio za točno dva nanomilimetra'', ispalio je Mirko na što se Drviš dobro nasmijao.

Potom je Stipe upitao Mirka za ''gospodina koji je otkazao''.

''Gospodin Wanderlei Silva. Veliki gospodin, evo želimo mu oporavak od svih ozljeda. Pa jesam ti rekao da ne smije doći i da neće doći. Da ti budem iskren, pa tko mu se raduje ovdje više. Nakon tog ''blama'' što misliš da su Japanci budale, da su oni glupi? Da ne znaju da je on sebe promovirao?'', rekao je Cro Cop i onda u kameru poručio brazilskom borcu.

''Gospodine Wanderlei Silva, želim vam brz oporavak, želim vam da uzgojite malo hrabrosti, kao što ste nekad bili hrabri. Slobodno dođite u Japan kad ja odem.''

U nastavku javljanja iz Japana Mirko je govorio o svojih uzorima u životu te ispričao šaljive anegdote s putovanja njegove ekipe iz Privlake kraj Vinkovaca u Privlaku kraj Zadra.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider