FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
baruto čak 180 kg!

Cro Cop i King Mo odradili vaganje i sučeljavanje: Mirko hladan kao led!

Sve je spremno za veliki Rizinov spektakl u Saitami gdje ćemo u akciji gledati našeg legendarnog borca Mirka Cro Copa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći s utorka na srijedu u japanskom je glavnom gradu Tokiju odrađeno vaganje boraca za Rizinov Grand Prix turnir, na kojem ćemo između ostalih gledati i meč Cro Cop - King Mo. Vaganje i tzv. stare down (sučeljavanje boraca) prošlo je prilično mirno, a hrvatska je legenda bila hladna kao led.

Kada je Cro Cop stao na vagu, ona je pokazala 106 kilograma. Tako je na svom Facebooku objavio naš Mirko Filipović. Njegov suparnik je devet kilograma lakši (97). Najteži borac očekivano je bio Estonac Baruto koji je imao čak 180 kilograma, dok je njegov protivnik Kohsaka na vagi imao 101 kg. Upravo će pobjednik tog dvoboja biti protivnik boljem iz meča Mirka i King Moa.

Video vaganja možete pogledati u nastavku, a dio gdje pred novinare izlaze Cro Cop i Muhammed Lawal možete pogledati od 00:50:36 u niže priloženom videu.

Što nas čeka u okršaju protiv Muhammeda ''King Mo'' Lawala, prošlogodišnjeg osvajača ovog turnira detaljno su u Dnevniku Nove TV analizirali Mirkovi sparing partneri koji su objasnili što Amerikanac sprema za sutrašnju borbu.

Cro Cop se uoči samog vaganja javio iz hotelske sobe i ispričao anegdotu iz prometa te još jednom uputio poruku Wanderleiu Silvi.

Četvrtfinale Rizin World Grand-Prixa možete besplatno pratiti u izravnom prijenosu na GOL.hr-u u četvrtak od 7 sati ujutro, a sve najbolje borbe uključujući onu Cro Cop - King Mo gledajte od 22:30 na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider