FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u nastajanju

Slo Rocky: "Čujem da je Žgela drvosječa, ovaj se put neće vratiti iz šume!"

Miran Fabjan priprema se za borbu protiv Marija Žgele u Ljubljani.

Za vikend nas očekuje spektakularni UFC 297 Strickland – Du Plessis. Ta će borba dati novu zvijezdu srednje kategorije, a nedavno zaključeni FNC-ov event u BiH dao je novu poluteškašku zvijezdu regionalne scene. Riječ je o Miranu Fabjanu, koji je za ovu priliku razgovarao s Vladom Bobanom.

"Očekivao sam tu pobjedu. Nitko u mojoj ekipi nije sumnjao da ćemo dobiti. Borac koji mi nije bio dorastao. Kad me srušio, ugodno sam se osjećao na podu, udarao sam ga laktovima iz Muay Taija, a potom smo sustavno završili borbu", započeo je.

"Miran Fabjan iskren je dečko koji uvijek kaže što misli, a onda ide u kavez gdje je spreman poginuti. Spreman sam ubiti i poginuti. Ljudi to cijene i sad imam Marija Žgelu u Ljubljani."

"Čujem da je drvosječa, ali drvosječa se ovaj put neće vratiti iz šume!"

"Mislim da ću odmah napasti titulu ili koju atraktivnu borbu. Svejedno mi je s kim se borim. Dok mi protivnik ne bježi po ringu, ja uživam. Tad počinje užitak za publiku i za mene, ali ne i za Žgelu."

"Kako Žgela može dobiti? Jedino ako se ja ne pojavim u kavezu, ali Slovenski Rocky dolazi ljutit i spreman umrijeti i spreman ubiti. Žgela, mrtav si!"

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima vezanim za UFC 297 pogledajte u novoj epizodi Lucky Puncha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider