FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
i ona zna udariti!

Miočićeva supruga žestoko oprala UFC: ''Ne poštujete savršenog heroja i uzora djeci''

Supruga Sipe Miočića Ryan Marie stala je u obranu svog supruga koji je opet bio predmet omalovažavanja UFC-a.

Stipe Miočić i supruga Ryan (Instagram)

Stipe Miočić ispisao je povijest UFC-a obranivši rekordni treći put pojas teškaškog prvaka pobjedom protiv Francisa Ngannoua (snimka cijele borbe). Osim gorostasnog Kamerunca, Miočić je u ovoj borbi imao velikog protivnika i izvan oktogona – radi se o samom UFC-u koji je neskriveno bio na strani Ngannoua, dok je Miočića u najmanju ruku omalovažavao.

No Miočić se, u svom stilu, nije obazirao na to. Borbu je odradio savršeno i dokazao se tamo gdje je to najvažnije – u oktogonu. Nakon obrane naslova predsjednik UFC-a Dana White morao je priznati da je Miočić najbolji, a nakon nekoliko dana pepelom se posuo i legendarni UFC-ov komentator Joe Rogan.

Međutim UFC ne prestaje s lošim i u najmanju ruku nepoštenim tretmanom prvaka u teškoj kategoriji, a na njihov posljednji ispad reagirala je i Miočićeva supruga Ryan Marie Carney. Gospođu Miočić iz tračnica je izbacila objava na službenom Instagramu UFC-a.

 

"I am the Greatest of All-Time." Agree w/ the heavyweight champ? #UFC220

A post shared by ufc (@ufc) on

''Ja sam najbolji teškaš svih vremena.' Slažete li se s teškaškim prvakom?'', napisao je UFC ispod fotografije Miočića. Ryan Marie im je uputila žestok odgovor s kojim su se složili mnogi fanovi slobodne borbe.

''Slažete li se??? Jako sam razočarana i šokirana što uopće možete napisati ovaj post!!! Vrijeme je da stanete iza svog prvaka. Ovo je kontinuirano omalovažavanje predstavnika radničke klase, uzorne osobe koja služi svojoj zajednici i dominira svojom divizijom. To je čovjek koji radi sve što može za svakoga koga upozna i ne radi ništa nego sjajno demonstrira svoj talent. On je savršen primjer heroja, obiteljskog čovjeka, uzora djeci i svima ostalima. Zaista trebate preispitati iza koga trebate stati. Jako razočaravajuće, ali nažalost ne i iznenađujuće'', napisala je Miočićeva supruga.

Ryan Marie velika je podrška Stipi Miočiću; prati ga na svim borbama, a bila je s njim i u oktogonu nakon velike pobjede. Miočić je razgovor nakon meča iskoristio i da bi svijetu prenio radosnu vijest: njegova je supruga trudna, što je skromnom Miočiću puno važnije od pojasa prvaka.

Foto: Screenshot Instagram Foto: Screenshot Instagram

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider