FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ngannou će opet uzalud mahati

Stipe otkrio zbog čega mu je brada poput stijene: Nakon poraza od Cormiera koristi posebnu tehniku prije mečeva

Stipe Miočić otkrio je tehniku koju koristi prije velikih mečeva da mu brada bude čvršća, što mu je pomoglo da pobijedi u velikoj trilogiji protiv Daniela Cormiera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jednom od posljednjih videa koje je objavio na Instagramu Stipe Miočić otkrio je novu metodu s kojom se služi otkako je izgubio pojas UFC prvaka od Daniela Cormiera. Nakon toga je izdržao gotovo punih devet rundi s Cormierom bez da ga je ovaj uzdrmao i pritom djeluje nesalomljivo.

Stipe Miočić borit će se protiv Francisa Ngannoua noćas na UFC-u 260 koji možete gledati uživo na gol.hr-u od 4 sata ujutro, te u snimci na Novoj TV od 22:30.

UFC-ov prvak otkrio je osobu koja je uvelike zaslužna za njegov povratak na teškaški tron, te osobu koja je zaslužna zbog toga što mu je brada u posljednjih devet rundi poput stijene. Njegovo ime je Javier Fernandez i on je Miočićev fizioterapeut od trenutka kada je izgubio titulu prvaka.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

"Počeo sam raditi s Javierom uoči druge borbe protiv DC-a. Probao sam jednom i zaljubio se. Bio sam u neredu kada me pronašao. Kada me sastavio osjećao sam se sjajno i od tada je on sa mnom na svim borbama", rekao je Stipe, a onda je riječ preuzeo njegov fizio Javier.

"Jedna od najvažnijih stvari koje možete napraviti za borca prije borbe je opustiti mu žvakači mišić u ustima. To mu smanjuje pritisak od čeljusti, preko potiljka, vrata pa sve do trapeza i kralježnice", objašnjava stručno Javier, a nakon njega i Stipe "po seljački".

"Kada napravi to s ustima to mi pomaže da bolje apsorbiram udarce. U posljednje dvije borbe protiv DC-a sam dobio nekoliko jakih udaraca i to mi je pomoglo da ostanem na nogama. Pomoći će mi i u ovoj borbi", kazao je Stipe.

Izravni prijenos UFC 260 počinje noćas, 28. ožujka, od 4:00 na gol.hr-u, dok je snimka na Novoj TV od 22.30.

gol expired Podsjetnik na prvi okršaj Miočića i Ngannoua: Kamerunac je bio konkurentan tri i pol minute, a onda je uslijedio Stipin šou divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider