FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dvostruko slavlje šampiona

Odmah nakon pobjede Miočić dobio nevjerojatnu vijest od oca: "Sine, pobijedio sam rak"

Stipe Miočić nije samo vratio pojas UFC prvaka, već je nedugo nakon pobjede saznao da mu je otac pobijedio rak!

Galerija Stipe Miočić s pojasom prvaka (Foto: AFP) Stipe Miočić (Foto: AFP) Daniel Cormier i Stipe Miočić (Foto: AFP) +4 Daniel Cormier i Stipe Miočić (Foto: AFP)

Stipe Miočić zauvijek će pamtiti UFC 241 u Anaheimu, na kojem je vratio pojas UFC prvaka i pritom potvrdio da je najbolji UFC-ov teškaš u povijesti! Miočić je nokautirao Daniela Cormiera pred sami kraj 4. runde, a nedugo nakon velikog preokreta prvi broj koji je nazvao bio je njegov otac Bojan.

Najnovije UFC ljestvice: Miočić ostvario ogroman skok na onoj najvažnijoj Miočić u borbi protiv Cormiera (Foto: AFP)

"Super se osjećam. Ponosan sam, nemam riječi. Čuo sam se sa Stipom par minuta poslije borbe. Kaže da je sretan i da je napravio to što je zacrtao, što je vratio pojas natrag. Kaže to je za mene, i to je za tebe tata. I to je to", rekao je Miočićev otac za Novu TV nakon borbe.

No to nije sve. Dio koji je otac propustio spomenuti tada, a koji je Stipe Miočić otkrio američkim medijima je činjenica da je na dan borbe dobio potvrdu da se rak s kojim se borio - povukao!

"Tata mi je danas potvrdio da je pobijedio rak! Kako je to dobro zar ne? Nakon što sam mu rekao da je to za njega on mi je samo dobacio: "e, da, pobijedio sam rak", otkrio je Stipe nakon borbe.

Dva dana kasnije Stipe Miočić proslavio je svoj 37. rođendan i teško da je mogao dobiti bolji poklon - očevo zdravlje i pojas UFC prvaka!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider