FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Iron Mike rekao svoje

Mike Tyson ponosan na svog pulena: “Pravi prvak večeri je Francis Ngannou“

Mike Tyson pomagao je Francisu Ngannou u njegovoj pripremi za Tysona Furyja.

Mike Tyson i Francis Ngannou (Foto: Afp)

Usprkos sjajnoj predstavi koju je pružio Francis Ngannou to ipak nije bilo dovoljno da se s trona skine neporaženi Tyson Fury. Gypsy King slavio je podijeljenom sudačkom odlukom te tako sačuvao nulu kod stavke izbuljenih borbi.

Jedan od onih koji je umalo bio sukreator senzacije u Rijadu bio je i legendarni Mike Tyson. On se pridružio Ngannouvom kampu sredinom kolovoza kako bi nadgledao napredak MMA borca i njegovu tranziciju u boksača.

Tyson Fury i Francis Ngannou Evo koliko su Fury i Ngannou zaradili od boksačkog spektakla: Bivšem UFC prvaku smiješi se više nego u čitavoj MMA karijeri divider

Ngannou je u nekoliko navrata naglasio kako je upravo trenutak kada je Mike Tyson došao u njegovu dvoranu bio taj koji ga je natjerao da krene još jače u svoje pripreme za boksački debi.

Iako naposlijetku nije uspio u svojoj namjeri da savlada žestoko favoriziranog Furyja Ngannou se nije osramotio, dapače, pokazao je zavidnu razinu tehnike i taktike te dobrano namučio WBC prvaka.

Francis Ngannou "Dajte mu sad Hrgovića!" Vodeći borilački novinar prokomentirao razmišljanja fanova o Ngannouu divider

Da je ponosan na svog pulena istaknuo je i putem Twittera Mike Tyson.

“Pravi prvak večeri je Francis Ngannou. Tako sam ponosan na tvoju izvedbu.“, stoji u objavi legendarnog Mike Tysona. Objava je u vrlo kratkom periodu skupila više od 100 tisuća lajkova.

Fury na podu protiv Ngannoua Ngannou s razlogom likuje, ali i dodaje: "Neka Fury zahvali onoj dvojici sudaca" divider

Zanimljivo je kako je upravo Tyson Fury svoje ime dobio po Iron Mikeu, a uoči borbe Furyja i Ngannoua na veteranski boksački okršaj ga je pozvao John Fury, Tysonov otac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider