FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''Sve je moguće''

Meč Joshua – Pulev još nije odgođen, ali mogao bi se dogoditi drugi boksački spektakl

Boksački meč između svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue i izazivača Bugarina Kubrata Puleva predviđen za lipanj još nije odgođen zbog koronavirusa, izjavio je Joshuin promotor Eddie Hearn.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hearn je dao naslutiti da bi u odgodi ovog meča ulogu mogao odigrati meč protiv Tysona Furyja.

"Trenutačno stoji da se borimo protiv Kubrata Puleva 20. lipnja, ali meč bi mogao biti i 25. sprnja, no sve je nesigurno u ovom trenutku", izjavio je Hearn za Sky Sports.

Pulev, 38-godišnji bivši amaterski europski prvak u superteškoj kategoriji, izjavio je da bi se meč mogao održati negdje pred kraj godine umjesto 20. lipnja na stadionu Tottenhama u Londonu.

Tridesetogodišnji Joshua ima naslov po verzijama WBA, WBO i IBF, koji je osvojio jednoglasnom odlukom sudaca u borbi protiv Andyja Ruiza Jr. u prosincu.

gol expired Tyson Fury otkrio trenutak kada će završiti karijeru: Protivnici su i više nego jasni divider

Fury je osvojio naslov po verziji WBC sjajnom borbom protiv Amerikanca Deontaya Wildera u Las Vegasu, nakon čega je poraženi boksač tražio revanš.

No Hearn ističe kako bi odgode uzrokovane pandemijom koronavirusa mogle dovesti i do promjena u rasporedu boksačkih mečeva.

"Pa mislim da bi sada borba Joshua – Fury mogla dobiti prioritet pred borbom protiv Puleva, ako se borba protiv Puleva prebaci na nakon ljeta. Sada se može dogoditi stvarno puno stvari", kazao je Hearn.

"Mislim, sve je moguće, ali Deontay Wilder tražit će da se održi revanš, bilo da to bude u srpnju ili zbog neke više sile u listopadu, možda čak i u studenom", dodao je.

gol expired U kojem svijetu ovaj čovjek živi? Nevjerojatna poruka vezana za Olimpijske igre divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider