FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fanovi će biti razočarani

Tyson Fury otkrio trenutak kada će završiti karijeru: Protivnici su i više nego jasni

Tyson Fury otkrio je da su do kraja njegove karijere ostale još samo dvije borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neporaženi boksački prvak svijeta Tyson Fury najavio je završetak svoje karijere. U britanskoj emisiji "This Morning" Fury je gostovao sa svojom suprugom Paris te je voditeljima, ujedno i svijetu, otkrio da su mu preostale još dvije borbe.

"Ostale su mi još dvije borbe i onda ćemo razmišljati što ćemo raditi od tog trenutka. Neporažen sam u 31 meču i već 12 godina sam profesionalac. Da, to je ono što želim", rekao je Fury, na kojeg se nadovezala supruga Paris.

"I ja to želim. Dva do tri puta godišnje ga nema po osam tjedana, to je već četvrtina godine", rekla je Paris, kojoj matematika očito nije jača strana.

FURY NOKAUTIRA WILDERA

"I više od toga", ispravio ju je Fury.

Otac neporaženog boksačkog prvaka John želio je da napusti ring već nakon ove pobjede protiv Deontaya Wildera, no da je to napravio prekršio bi ugovor, u kojem stoji opcija revanša, odnosno treće borbe.

"Pobijedio sam ga u prvoj borbi, pobijedio sam ga u drugoj, slavit ću i u trećoj. Želim reći da je Wilder vrijedan suparnik i jako opasan. Ima moć nokauta, a tome u prilog idu i 43 pobjede na taj način. U pravu je kada kaže da protivnik može biti bolji 36 minuta jer meni je dovoljno da budem dobar samo jednu", nahvalio je Fury svog bivšeg, a vjerojatno i budućeg suparnika.

FURYJEVE IZJAVE NAKON POBJEDE

Anthony Joshua drži preostala četiri pojasa svjetskog prvaka i kada bi se njih dvojica ogledala u meču, pobjednik bi bio vlasnik svih pojasa.

"Već sam bio prvak svijeta sa svim pojasima. Joshua drži moje ostatke. Kako može biti prvak, a nije pobijedio prvaka koji nije izgubio pojase u ringu?", pita se Fury i daje naslutiti da će to biti ta druga, ujedno i posljednja borba u njegovoj karijeri.

S obzirom da je okršaj Anthonyja Joshue i Kubrata Puleva dogovoren za 20. lipnja, borba Joshue i Furyja, ako obojica upišu pobjede, dogodila bi se tek 2021. godine.

CIJELA BORBA FURY - WILDER

Furyju je tek 31 godina i njegov odlazak u mirovinu sa svega 32 godine ražalostio bi mnoge boksačke fanove, koji su konačno dobiti prave teškaške okršaje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider