FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izgubio samo od klička

Potvrđen novi spektakl: Joshua dobio novog protivnika kojeg znamo i po ovom poljupcu s novinarkom

Bugarski boksač Kubrat Pulev sljedeći je protivnik Anthonyja Joshue.

Kubrat Pulev i reporterka Jenny Ravalo (Screenshot)

Potvrđen je novi boksački spektakl. Na novom stadionu Tottenhama 20. lipnja u Londonu Anthony Joshua brani pojasove WBA, IBF, WBO i IBO prvaka protiv bugarskog teškaša Kubrata Puleva. Bit će to prva obrana spomenutih naslova Joshue nakon što ih je vratio u revanšu protiv Andyja Ruiza prošle godine.

Njegov sljedeći protivnik obvezni je izazivač prema IBF-u koji se spominjao kao glavna opcija posljednjih mjeseci. Kubrat je iskusan borac koji je u karijeri izgubio tek jedan jedini meč, prije šest godina od Vladimira Klička. Bila je to borba za IBF-ov, ali i Ringov pojas, a Kličko je slavio nokuatom u petoj rundi.

Kubrat je nakon toga u širu javnost dospio nakon sramotnog čina koji se dogodio nakon borbe protiv Rumunja Bogdana Dinua u Los Angelesu.

Ankalaev pokazuje srednji prst Najbizarniji meč u povijesti UFC-a: Glumio da je uzdrman, sudac prekinuo dvoboj, pobjednik pokazivao srednji prst fanovima divider

Nakon meča je napravio glupost koju je vidio gotovo cijeli svijet. Na kraju intervjua s novinarkom Jenny Ravalo Pulev se osjetio hrabrim poljubiti reporterku ravno u usta. Ona se isprva nije snašla, no poslije je izjavila kako se osjeća grozno te da je ponižena.

Njegov nasilni čin nije ostao nekažnjen. Oduzeta mu je dozvola za borbe dok ne položi tečaj o sprječavanju seksualnog uznemiravanja. Mora platiti i 2500 dolara kazne, no to je smiješan novac za poznatog boksača.

Pulev se na saslušanju ispričao novinarki, a komisija mu je dala rok da završi tečaj kako bi mogao ponovo tražiti dozvolu za borbe, što je na kraju i učinio.

Cijela borba Wilder - Fury

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider