FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovako nešto još nije viđeno

Najbizarniji meč u povijesti UFC-a: Glumio da je uzdrman, sudac prekinuo dvoboj, pobjednik pokazivao srednji prst fanovima

Jedan od najbizarnijih MMA mečeva viđen je na UFC Fight Nightu u Norfolku.

Bizaran meč kao što smo vidjeli na UFC Fight Nightu u Norfolku najpoznatija MMA organizacija ne pamti. Ion Cutelaba napravio je neobjašnjivu glupost zbog koje je izgubio meč i na sebe, suca i nedužnog Magomeda Ankalaeva navukao bijes cijele dvorane.

gol expired Borac šokiran potezom suca o kojem bruji borilački svijet: ''Jedna od najgorih odluka u povijesti UFC-a'' divider

Najprije je na predstavljanju boraca od strane Brucea Buffera krenuo prema Ankalaevu, unio mu se u lice zbog čega su zaštitari morali utrčati između njih i razdvojiti ih.

Nakon što je krenuo meč Cutelaba se odlučio za taktiku da glumi da ga je Ankalaev uzdrmao udarcem, kako bi ga navukao da krene agresivno prema njemu te ga tako uhvati na spavanju i udari kontru.

NOKAUT MEGAN ANDERSON

Svaki udarac Ankalaeva Cutelaba je blokirao, a onda zateturao kao da je uzdrman. Sudac je u dva navrata krenuo prema njemu, misleći da je "zaspao" na nogama, no oba je puta odustao vidjevši da Moldavac uzvraća udarce. No nakon trećeg glumljenja da je uzdrman, sudac je odlučio zaustaviti dvoboj.

Cutelaba je, u potpunosti priseban, poludio na suca i odmah se požalio ostalim sucima izvan oktogona. Pokazivao je da je s njim sve u redu i da je sudac neopravdano zaustavio dvoboj. Glumatanje ga je koštalo prekida, a tu je odluku sudac i ostavio nakon konzultacija sa svojim kolegama izvan oktogona.

Cutelaba poludio na suca Cutelaba poludio na suca (Foto: GOL.hr)

Kada je proglašeno da je Ankalaev pobijedio fanovi u dvorani nisu imali razumijevanja za takav rasplet, pa su gromoglasno zviždali tijekom pobjedničkog govora Rusa. Ovog je to toliko naljutilo da im je pri izlasku iz kaveza uputio jedan, a potom i dva srednja prsta.

Nastavio je svađu s navijačima u dvorani i do izlaska iz iste, čime si je vjerojatno priuštio kaznu od UFC-a i u najmanju ruku "ukor pred isključenje" iz organizacije. Ovako nešto je nezapamćeno u UFC-ovoj organizaciji.

POBJEDA DAWSONA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ostala su 23. veličanstvena u finalu Golmanije! ⚽🤝

U veliko finale kvalificirala su se ukupno 23 natjecatelja. Svi natjecatelji iznad 20. mjesta ušli su u finale, zaključno s igračem „Snuzli99“, koji ima 62 osvojena boda. Ukupno će u finalu biti 23 natjecatelja jer pojedini igrači dijele mjesta u TOP 20. ✅

Više na linku u storyju i na našem portalu. 📲
Osim što je posljednji igrač dana (Dan 31.), Olmić je po vašem izboru i IGRAČ TURNIRA s ukupno 19 osvojenih bodova! ⚽✅🏆🥇

Njemu za leđa pušu 🥈Nico Williams sa 16 i 🥉Cody Gakpo s 14 bodova. 👏

Hvala našim čitateljima na glasanju. Ovo je vaš prvak Europe! 🤝
Trenuci koji su presudili u Berlinu! ⚽✅

Bravo Mikel i DANI!
Engleski izbornik ima nos za zamjene! ✅