FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
khabib će poludjeti

McGregor zgrozio objavom o Khabibovu pokojnom ocu: Izbrisao ju je, ali bilo je kasno

UFC borac Conor McGregor opet je imao težak ispad na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor ne miri se sa svojim porazima, ali i sa zadirkivanjima kolega na društvenim mrežama. Irac ima tri poraza u posljednje četiri borbe, a posljednji je bio posebno gorak jer mu je pukla kost potkoljenice u trilogiji protiv Dustina Poiriera.

Jedan od onih koji su bili oduševljeni takvim ishodom bio je i Khabib Nurmagomedov, koji je u jednom komentara konstatirao da ''dobro uvijek pobijedi zlo''.

U svom je sinoćnjem divljanju na Twitteru Irac dosta toga napisao pa obrisao, no vjerni su pratitelji sve to uspjeli zabilježiti.

U odgovoru na taj Khabibov komentar Conor je napisao: ''COVID je dobar, a otac je zao?''

Naravno, to se odnosilo na prijašnju Khabibovu izjavu. Borilački svijet je zgrožen, barem onaj dio koji još ne razumije kako su takve poruke i provokacije McGregorova ulaznica za nastavak velikih obračuna unatoč sve lošijim predstavama u oktogonu.

Podsjetimo, Khabibov otac i mentor Abdulmanap preminuo je prije godinu dana nakon što je imao problema sa srcem i plućima te je na kraju COVID zakomplicirao njegovo stanje, zbog čega je preminuo.

Što se tiče Poirierove pobjede tehničkim nokautom koji ima i dodatak ''liječnički prekid'', Irac je poručio:

"Skakanje u giljotinu nije rušenje. Primanje udarca u nogu nije blokiranje. Liječnički prekid nije tehnički nokaut. Igra se dalje, k***.''

McGregoru pukla potkoljenica

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider