FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
šok iz rusije

Khabibu Nurmagomedovu od koronavirusa preminuo otac

Khabibnu Nurmagomedovu preminuo je otac nakon posljedica zaraze koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Preminuo je otac jednog od najboljih boraca svijeta Khabiba Nurmagomedova.

Nakon pretrpljenog srčanog udara u travnju Abdulmanap Nurmagomedov prebačen je u Moskvu i operiran, no stanje mu se znatno pogoršalo kada se zarazio koronavirusom.

On je posljednjih nekoliko tjedana bio u kritičnom stanju te u dva navrata padao odnosno bio stavljen u induciranu komu.

gol expired "Hrvatska senzacija" uhićena u SAD-u zbog vožnje pod utjecajem opijata divider

Zdravstveni problemi 57-godišnjeg Abdulmanapa počeli su, podsjetimo, krajem travnja kada je zbog problema s plućima hospitaliziran u Mahačkali. Nedugo nakon toga Nurmagomedovu se stanje pogoršalo pa je posebnim letom prebačen u Moskvu, gdje su mu operirali srce, nakon što je pretrpio srčani udar. 

Nakon operacije srca Abdulmanap je stavljen u induciranu komu, iz koje se nakon nekog vremena i probudio. Stanje mu je bilo opasno, ali stabilno cijelo vrijeme, do pred kojih tjedana dana kada se ponovno pogoršalo. Ponovno je stavljen u induciranu komu, no ovoga puta mu tijelo nije izdržalo.

Khabib je prije pet dana objavio fotografiju sebe i oca s treninga, te su mnogi posumnjali da se nešto ozbiljno događa oko njega. 

Abdulmanap je bio Khabibov trener od malih nogu i odveo ga je do samog MMA trona UFC-ove lake kategorije, i to bez izjednog poraza u karijeri. Upravo je on zaslužan za to što se Khabiba smatra jednim od najvećih boraca svih vremena. 

Nastavak njegove karijere sada je vrlo upitan...

gol expired Panika u Barceloni: "Messi prekinuo pregovore, njegov je plan dovršiti svoj ugovor i napustiti Barcelonu" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider