FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
problijedio i oblio ga hladan znoj

Neprocjenjivi izraz lica koji jasno otkriva zabrinutost u Mayweatherovom timu!

Kamp Floyda Mayweathera bio je uvjeren da će Conor McGregor pasti na vaganju zbog prekomjerne težine, no nakon što je stao na nju, pao im je mrak na oči...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se najveći borilački spektakl približava čini se da sve više stvari ide na ruku izazivača Conora McGregora. On i Floyd Mayweather su u petak odradili službeno vaganje na kojem je, suprotno očekivanju Mayweatherova kampa, Irac prošao vagu i to s pola kile manje nego što je bio limit (69.5).

Floyd Mayweather je bio uvjeren da će McGregor pasti vagu, a očito je bio i prvi čovjek njegove promocijske kuće Leonard Ellerbe, koji je problijedio kada je vidio da je Conor ispod zadane težine.

Ellerbe je na početku McGregora gledao s osmjehom na licu, a i ponašanje Mayweathera dok se Irac penjao na vagu je odavalo njihovo raspoloženje. Odnosno, sve se čini kako su u "Money Teamu" bili uvjeren da McGregor neće zadovoljiti potrebnih 69.5 kilograma težine. No, nakon što je on došao u sjajnoj tjelesnoj spremi i s pola kilograma ispod granice, čini se da se pojavila zabrinutost.

Tako je Ellerbe, u trenutku kada je otkrivena težina, jednostavno u potpunosti promijenio izraz lica. Ne možemo biti sigurni, no čini se da je to bila kombinacija nevjerice, zabrinutosti i malog šoka. Naime, Floyd Mayweather vjerojatno neće do meča vratiti gotovo niti kilogram, dok se za McGregora pretpostavlja da bi mogao vratiti preko 7 kilograma, što bi razliku dovelo do gotovo deset kilograma. Kolika god da je Floydova tehnička superiornost, to je podatak koji ipak mora malo zabrinuti sve fanove neporaženog boksačkog šampiona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider