FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Las Vegas je Irska"

Sve je spremno: McGregor će biti 10 kilograma teži od Mayweathera u ringu!

Sve je spremno za najveći borilački spektakl svih vremena, boksački obračun neporaženog profesionalnog boksača Floyda Mayweathera i po mnogima najboljeg MMA borca svih vremena Conora McGregora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odrađeno je vaganje za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., na kojem je Irac imao kilogram i pol više od američkog boksača, ali je odmah i najavio kako će do sutra još puno više vratiti.

Meč je dogovoren za borbu na težini od 69.5 kilograma, a na kraju niti jedan boksač s time nije imao problema, nego su obojica na vagu stali ispod granice. McGregor je izvagao 69, čime je bio pola kilograma ispod spomenute granice, a nakon njega je na vagu stao Mayweather, koji je izvagao nešto manje od 67.5 kilograma. To je Floydova normalna težina i nešto manje od kilograma ispod njegove najveće težine u karijeri, koju je postigao za meč protiv Miguela Cotta.

Nakon vaganja su se boksači sučelili, a onda i dali izjave. Mayweather je tijekom sučeljavanja bio miran, dok je Irac cijelo vrijeme provocirao. Spominjao je Mayweatherovu težinu i činjenicu kako će biti puno veći od njega u ringu. Naravno, nije izostalo ni vrištanje u lice svog suparnika, što McGregor često zna činiti i izazvati strah. Za to cijelo vrijeme Amerikac nije izustio niti jednu riječ, a nakon što su ih razdvojili se počeo smijati.

Izuzetno motivirani i samouvjereni McGregor je nakon toga izjavio kako Floyd izgleda najgore što ga je ikada vidio. Da mu izgleda jadno i ispijeno, te kako je već sada potrošen. Za sebe je rekao kako je u sjajnoj formi, te da bi sutra u ringu mogao imati gotovo 77 kilograma, što je osam više nego na vaganju! Znajući da Mayweather neće vraćati gotovo ništa, ovo je strašno velika razlika.

Ako je to istina i McGregor zaista napuca 6-8 kilograma u sebe do borbe, njegovi udarci će biti daleko razorniji nego što to već jesu, a svaki borac koji je s njim izašao u oktogon dobro zna kakvu ljevicu ima! Bit će zanimljivo vidjeti kako će 40-godišnji Mayweather podnositi udarce ludog Irca, ukoliko ga ovaj uspije pogoditi, a tvrdi da hoće!

MGM Grand u Las Vegasu bio je vrlo dobro popunjen za ovo vaganje, a unatoč činjenici da se Mayweather tamo borbio nebrojeno puta i da se bori na svom tlu u SAD-u, McGregor se mogao osjećati kao kod kuće zbog velike "vojske" svojih fanova.

"Las Vegas je večeras Irska", poručio je karizmatični borac neograničenog samopouzdanja.

Floyd je u svojoj izjavi samo rekao kako težine boraca ne čine borbu, nego boksačko znanje, a to je ono što će on iskoristiti za pobjedu. Uglavnom, sve je spremno za najveći borilački, ne boksački, spektakl svih vremena! Borci iza pet sati ujutro u nedjelju izlaze u boksački ring i vjerujte nam na riječ - to će biti prava tučnjava!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider