FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nikad lakši novac

Mayweather zaradio milijune za dvije minute: Kasnio na borbu pa se poigrao s protivnikom

Mayweather je došao do lake pobjede i novca na priredbi u Japanu.

Flyod Mayweather ruši Nasukawu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Floyd Mayweather (41) pobijedio je Japanca Tenshina Nasukawu (20) za nešto više od dvije minute borbe na borilačkoj priredbi Rizin 14.

Dvostruko mlađi kick-boksač Nasakuwa pokazao se nedoraslim protivnikom neporaženom umirovljenom boksaču. Mayweather ga je triput srušio u prvoj rundi nakon čega su iz Nasukawina kuta ubacili ručnik u ring.

Američki boksač za ovu je borbu zaradio čak devet milijuna dolara ili oko 64.000 dolara za svaku sekundu borbe.

Zbog povećeg Mayweatherova honorara Japanci su morali otkazati nekim borcima, među kojima je i Mirko Filipović. No tako je možda i bolje, jer ćemo Cro Copa gledati na puno jačoj pozornici, u američkom Bellatoru protiv Roya Nelsona.

Borba Mayweathera i Nasakuwe bila je boksačka ekshibicija. Bile su predviđene tri trominutne runde, ali na kraju Japanac nije dočekao ni kraj prve.

Bayern oduševio hrvatske navijače: Njemački velikan objavio zahvalu na hrvatskom Bayern (Foto: AFP) Bayernova čestitka (Foto: Bayern/Facebook) Niko Kovač (Foto: AFP)

Mayweather je kasnio na borbu čak dva sata, navodno jer mu je hotel bio pod okupacijom novinara i obožavatelja. Kada je napokon stigao do ringa, brzo je završio posao, a njegov je protivnik nakon borbe zaplakao u svom kutu.

Pomalo bizarna priredba izazvala je i puno reakcija na društvenim mrežama, pogotovo zbog omjera zarade i uloženog vremena. Kladionica Paddy Power našalila se da je Mayweather ovom borbom osigurao meč protiv njihova računovođe...

Borbu Mayweathera i Nasakuwe možete pogledati OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider