FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ozlijedio se

UFC-ova legenda otkrila: Trebao sam biti zamjena Poirieru i McGregoru

To (ne)zadovoljstvo na koncu je pripalo Dos Anjosu, ali Dana White je imao drugačije planove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugogodišnji prvak, a sad prvi izazivač za pojas prvaka u perolakoj kategoriji, Max Holloway, bio je blizu statusa zamjene za borbu Dustina Poiriera i Conora McGregora na UFC-u 264, ali na koncu je to ipak prepustio majstoru BJJ-a Rafaelu dos Anjosu.

Poirier su prošli na službenom vaganju s propisanih 70 kilograma obojica pa neće biti potrebe za izmjenom postave u glavnoj borbi večeri, međutim UFC je za svaki slučaj imao spremnog rezervnog borca. Na službenu vagu u petak na koncu je ipak stao Dos Anjos, međutim mogao je to biti i Holloway.

Trebao je biti u Vegasu, ali se ozlijedio

“UFC često zna nuditi ovakve prilike borcima,“ započeo je Holloway. "Još davno, prije nego sam se ozlijedio za borbu protiv Yaira Rodrgueza, bio sam jedna od zamjena za ovu borbu. Trebao sam provesti tjedan dana u Vegasu, proći vagu i pripremati se, ako zatreba. Luda priča."

Holloway je dodao kako mu je bilo svejedno koga će izvući, Poiriera ili McGregora, slučaju ne trebalo…

Nažalost, sve je propalo kad Holloway nije dobio liječničko zeleno svjetlo za vlastiti okršaj protiv Rodrigueza na Fight Nightu 17. srpnja., ali kaže kako oporavak teče po planu.

Istegnuće ga spriječilo

“Nisam prošao testove zbog istegnuća, sad sam na terapiji i osjećam se bolje no ikad, nadam se kako se možemo dogovoriti za novi datum uoči kraja tekuće godine. Vidjet ćemo što će biti, još uvijek sam najbolji boksač u UFC-u i jedva čekam nastaviti svoju karijeru", nasmijao se Max jer su mu obojica mogućih supernika komentirala izjavu da je najbolji boksač.

Amerikanac s Havaja još ne zna hoće li ponovo zakazati borbu s istim suparnikom ili će ići drugim putem, ali spreman je, kaže, u svakom slučaju…

Inače, Holloway se već triput ukupno borio s obojicom, Poirier ga je pobijedio dvaput, jednom u perolakoj, a drugi put za privremeni pojas u lakoj kategoriji, dok mu je McGregor nanio poraz u perolakoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider