FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
finalist armagedona

Upoznajte jednog od najboljih mladih hrvatskih MMA boraca: Sliči Gustafssonu, a uzor mu je Cro Cop

Marko Ostanek nova je mlada hrvatska MMA zvijezda koja bi, kada epidemiološka situacija to dopusti, trebao postati pobjednik Armagedona.

Marko Ostanek finalist je MMA turnira Armagedon, novog natjecanja u kojem priliku za dokazivanje dobivaju isključivo mladi borci. Upravo je s njim voditelj Lucky Puncha Vlado Boban napravio intervju, u kojem smo bolje upoznali čovjeka čija je baza hrvanje i jiu-jitsu, a uzor mu je Mirko Filipović.

"Prvo sam počeo s hrvanjem i jiu-jitsom, te sam od svog početka kod Bana (MMA klub). Uporan sam, srčan sam i željan pobjede. Grizem", rekao je Ostanek koji priznaje da osjeća tremu prije svakog svog nastupa.

"Prije svakog meča je treba i mislim da je to normalno. Koliko god mečeva odradim uvijek će biti trema. Ovo je obiteljski klub u kojem se osjećam kao doma. Prva je liga", kazao je borac MMA kluba Ban, kojem je Armagedon pomogao da se probije u centar pažnje.

"Armagedon je nešto poput MMA lige. Nadam se da će se svake godine održavati za mlade borbe jer je to dobra prilika za sve."

Kada su uzori u pitanju tu nema nikakve dvojbe.

gol expired Skandal: Otvarali lijes i slikali se s mrtvim Maradonom, procurile fotografije divider

"Uzor mi je Mirko Filipović. Cijeli je život u borilačkom sportu. Gledam samo prema vrhu. Dosta mi je ljudi reklo da izgledam poput Alexandera Gustafssona. Nadam se da ću imati takvu karijeru. Ne bih imao ništa protiv", zaključio je Marko Ostanek.

Njegov dobar prijatelj i sparing partner je Hrvoje Stepić, koji vjeruje da će Ostanek osvojiti turnir.

"Mislim da će pobijediti. Spreman je top. tuče me svaki dan. Mislim da će razvaliti. Odlikuje ga glava prije svega. Ima smirenu glavu. Nikad smirenijeg borca nisam vidio. Puno se puta pošteno potučemo, ali nakon toga idemo na klopu i cugu i nema nikakve ljutnje", kazao je Stepić.

Finale Armagedona trebalo je biti 12. prosinca, no nakon novih donesenih mjera u svrhu suzbijanja koronavirusa sva su sportska natjecanja u zatvorenom obustavljena barem do 21. prosinca.

Nova emisija Lucky Puncha u kojoj najavljujemo novi UFC-ov spektakl i otkrivamo događanja na domaćoj MMA sceni

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider