FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne odustaje od tužbe

Legenda slobodne borbe uvjerava: "UFC borci su prevareni. Stipe je najbolji primjer toga"

Mark Hunt izdvojio je Stipu Miočića kao idealni primjer da u UFC-u nešto ozbiljno nije u redu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni MMA borac Mark Hunt pokreće novu tužbu protiv svog bivšeg poslodavca UFC-a, od kojeg je već izgubio jednu parnicu. "Super Samoan" je izgubio pravnu bitku nakon što je tužio UFC za onaj cirkus koji je nastao nakon njegovog meča protiv Brocka Lesnara, u kojem je njegov suparnik (Lesnar) bio pozitivan na doping testu.

Hunt je u intervjuu otkrio da je pokrenuo novu tužbu protiv UFC-a u kojoj se poziva na famozni Ali Act. Riječ je o zakonu koji štiti boksače, koji Hunt želi da se uvede i u svijet slobodne borbe.

gol expired UFC legenda predstavila novi izgled 12 dana nakon početka dijete: ''Čini se da funkcionira'' divider

"Stvari će se promijeniti kada se uvede Ali Act. Sve će se promijeniti. Borci će biti bolje plaćeni i samim time početi pravilno živjeti. Zašto se uopće trudimo doći do samoga vrha u svijetu borbe? Pa da nas konačno plate kako spada, a trenutno to nije slučaj. Borci su prevareni", poručuje Hunt, a prenosi Fightsite.

Da su borci pod ugovorom s UFC-om zakinuti za svoja prava pokušao je provući kroz primjer Stipe Miočića.

gol expired Rebić nahvalio Ibrahimovića i poslao poruku čelnicima Milana: Oni su na potezu divider

"Znam kako to rade. Zato i pokrećemo ove tužbe. Tužno je gledati kroz što sve borci prolaze i kako mladi borci misle da će zaraditi dobar novac. Ali kada imate prvake koji traže više love, onda znate da nešto nije u redu. Kada tip poput Stipe (Miočića) ili neki drugi prvaci traže više novca - pa on je prvak u toj promociji. Zašto traži više novca? Razmislite o tome. Svi ti šefovi i vlasnici kompanija poput Dane će vam reći - 'Mi moramo učiniti to i to i sve će biti u redu'. Ali na kraju dana on je odvratna osoba i lopov", žestoko će Hunt.

gol expired Nogometaši moraju mijenjati navike: Nema više omiljenih stvari koje igrači rade tijekom utakmica divider

"Većina boraca se boji pričati o tome. Pa vi ste borci, ali ne samo u Octagonu, već na svim poljima. Smiješno je gledati kako se neki od njih ulizuju likovima poput Dane Whitea. To je Smijurija. On je smijurija. On je idiot."

Kako bi platio novi pravni postupak protiv UFC-a Hunt je odlučio odraditi jedan boksački meč, a onda još šest mečeva u svijetu slobodne borbe.

Kreće UFC na GOL.hr-u

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider