FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
FIGHT!
nacionalni heroj

Neviđeni kaos u Dagestanu nakon pobjede Khabiba: Svi su izašli na ulice, slavilo se do dugo u noć

Khabib Nurmagomedov narodni je heroj u Dagestanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni grad Dagestana Mahačkala, iz koje dolazi heroj države Khabib Nurmagomedov, nije spavao u noći sa subote na nedjelju, odnosno nakon što je ponajbolji MMA borac svih vremena obranio pojas prvaka protiv Justin Gaethjea na UFC-u 254 u Abu Dhabiju.

Praćenje meča organizirano je na nekoliko lokacija u glavnom gradu Dagestana, a kada je Khabib u drugoj rundi "ugušio" Gaethjea nastao je totalni kaos. Slavilo se i plesalo do dugo u noć i sve je zabilježeno kamerama.

Gaethje je ipak tapkao Otkrio detalj iz borbe za koji nitko nije znao: Pogledajte dobro taj Khabibov potez, ali i Gaethjeovu reakciju divider

Khabib je nakon borbe objavio svoj odlazak u mirovinu zbog obećanja majci koje je dao. Naime, ona ne želi da se njezin sin više bori nakon što je u lipnju preminuo njegov otac, trener i prijatelj.

Nurmagomedov je otišao u sportsku mirovinu kao neporaženi MMA borac s ukupnim omjerom 29-0, od čega je 13-0 u UFC-u. Od ovog utorka ga je UFC stavio na prvo mjesto ljestvice "pound for pound" boraca, a s trona je svrgnuo po mnogima najvećeg MMA borca svih vremena - Jona Jonesa.

gol expired Otišao je najdominantniji, ali ne i najveći MMA borac: Presjek nevjerojatne karijere Khabiba Abdulmanapovića Nurmagomedova divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider