FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Analize i prognoze

Lucky Punch: Vjeruje li itko Diazu protiv Chimaeva i kako je bilo na spektaklu u Puli

Novo izdanje Lucky Puncha posevećeno je sjajnom UFC 279, ali i borilačkom spektaklu održanom u Puli.

Nakon ljetne stanke na gol.hr se ponovo vratio borilački magazin Lucky Punch. Naš standardni trojac detaljno je najavio spektakl UFC 273 koji predvodi borba u velteru između legendarnog Natea Diaza i jednog od najsenzacionalnijih boraca današnjice, Khamzata Chimaeva.

Nate Diaz ostao je sebi svojstven u stavu ''bilo kad, bilo gdje, bilo s kim'', jer prihvatiti borbu sa Khamzatom Chimaevim, njegovoj posljednjoj u ugovoru, znači da ste samo dodatno zakucali svoj ikonski status u očima MMA obožavatelja. Iako je s druge strane Khamzat Chimaev prihvatio borbu u kojoj ništa ne može dobiti, a može puno izgubiti.

Chimaev veliki favorit?

Chimaev je veliki favorit na kladionicama? Je li to opravdano? Naši stručni sukomentatori se razilaze u mišljenjima.

U MMA školi Zelg analizira Diazov parter. Nate je upisao 11 pobjeda polugama u karijeri, može li upisati još jednu protiv sjajnog Khamzata?

Glavni dio programa na UFC 273, kojeg uživo od 4 ujutro sa subote na nedjelje prenosimo na gol.hr-u, otvaraju Johnny Walker i Ion Cutelaba. Što možemo očekivati od dva atraktivna nokautera?
Nudimo prognoze na sve dvoboje.

Dobar dio emisije je posvećen domaćoj sceni i nevjerojatnim kadrovima amfiteatra u Puli koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta na FNC priredbi. Ivan Vitasović i Danijel Bažant obranili su pojaseve, dok je u dugo očekivanom sudaru Đani Barbir deklasirao Andija Vrtačića.

Na kraju emisije zadali smo i novi zadatak za MMA challenge, a sve ovo pogledajte u priloženom videu na vrhu članka!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider