FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ZVONE CIJELU NOĆ

Lucky Punch: UFC spektakl za kraj 2023., može li Colby napokon do titule?

Pred vama je posljednji Lucky Punch u 2023. godini.

Godinu na izmaku završit ćemo, što se UFC-a tiče, prijenosom nedjeljnog spektakla iz Las Vegasa gdje se za kraj 2023. sprema ludi UFC 296 kojeg predvode dvije borbe za titulu.

Njemu je posvećen i posljednji ovogodišnji Lucky Punch čije prosinačko izdanje uvijek bude malo veselije od drugih za što se pobrinuo naš kultni trojac.

Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac najveći su dio borilačkog magazina posvetili glavnoj borbi UFC 296 spektakla. Može li Colby Covington napokon do pojasa, ovaj put protiv prvaka Leona Edwardsa koji je dva puta pobjeđivao onog tko Colbyju nije dao blizu pojasa, Kamarua Usmana?

U MMA školi se Zelg bavi najvećim oružjima obojice, a glavno pitanje će biti može li Covington nametnuti svoje hrvanje aktualnom prvaku.

Bit će tu pet sjajnih borbi, a naš će prijenos otvoriti Ian Garry kojem neki tepaju da je novi Connor McGregor.

Lucky Punch vam je pripremio i 10 najboljih nokauta godine, tu je priča o Sari Luzar Smajić, a zanimljivo će biti vidjeti Pokrajca i Zelga na suprotnim stranama na FNC-u u Sarajevu o čemu se govori u emisiji. Jedan će biti u kutu Tomislava Spahovića, a drugi u kutu Mirana Fabjana.

Tu su još i neke božićne pjesme, ali to nije za prepričavanje.

Uživajte u Lucky Punchu!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider