FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
srijeda od 20:30

Lucky Punch najavljuje toliko čekani sudar za titulu Usmana i Burnsa

U veljači imamo ''Valentinovo edition'' našeg borilačkog magazina Lucky Punch. U ovom izdanju najviše će riječi biti o UFC 258 kojeg predvode dva ponajbolja velteraša svijeta...

Lucky Punch (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Nakon McGregora i Poiriera nastavljamo s najavom velikih mečeva u Lucky Punchu čije novo izdanje gledajte ove srijede od 20:30 samo na gol.hr-u.

U ovom izdanju će biti riječi o mega sudaru za titulu prvaka velter kategorije između Nigerijca Kamarua Usmana koji brani pojas prvaka te izazivača, Brazilca Gilberta Burnsa. Prijenos ovog spektakla gledajte u nedjelju od 4:00 na gol.hr-u.

Usman je neporažen u UFC-u. Ima čak 12 pobjeda zaredom i on je jedan od najdominantnijh boraca svijeta posljednjih godina. S druge strane Burns je nevjerojatno napredovao, povezao šest pobjeda zaredom i mogao bi biti težak zadatak za sjajnog Usmana.

Društvo iz studija, Zelg, Igor i Vlado već standarno nude prognoze svih mečeva s UFC 258. Raspravljamo gdje je kraj supertalentiranom Coryeju Sandhagenu, koji je isporučio nevjerojatan nokaut protiv Frankiea Edgara.

Posebane minute biti će posvećene ludom Merabu Dvašviliju. Gruzijcu koji je oduševio društvene mreže borbom protiv zaleđenog jezera.

Od domaćih tema izdvajamo raspravu o najboljim regionalnim klubovima. Vrlo dobar KSW nastup naših boraca u Lodzu. I priču o jednom od najvećih hrvatskih talenata Danielu Bažantu.

''Prošla su već tri tjedna od prošle emisije. Nastavljamo s najavom Usmana i Burnsa. Mnogi vjeruju da hrvanje Burnsa može biti dovoljno dobro da zaustavi 'Nigerijsku noćnu moru'. Naravno u ovom 'Valentinovo izdanju' emisije očekujte i puno ljubavi između nas u studiju. O čemu je riječ? Više u novom Lucky Punchu'', najavio je urednik i voditelj Vlado Boban.

Emisija se emitira u srijedu u 20:30 sati na gol.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider