FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne vole ga baš

Kontroverzni UFC borac se osramotio kad je stao na vagu, bivša supruga sigurno uživa

Mike Perry nije uspio zadovoljiti vagu uoči noćašnjeg UFC 255 spektakla…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas ćemo od 4 ujutro na gol.hr-u gledati izravni prijenos UFC spektakla na kojem su dvije najvažnije borbe večeri rezervirane za bitke za pojas prvaka. Deiveson Figueiredo u muškoj muha kategoriji te sjajna Valentina Ševčenko u ženskoj muha kategoriji brane svoje naslove protiv Alexa Pereza te Jennifer Maije.

Za glavnu priču s vaganja pobrinuo se pak kontroverzni velteraš Mike Perry. Jedan od zločestijih momaka UFC-a stao je na vagu i imao čak dva kilograma previše što je u ovom svijetu prava sramota.

Srećom za njega, protivnik mu Tim Means nije htio odustati od borbe pa ćemo ih ipak gledati noćas, a Perry će izgubiti trećinu honorara.

gol expired UFC 255: Figueiredo i Ševčenko obranili naslove prvaka, UFC-ova legenda doživjela poraz divider

Perry je zabavljao fanove na društvenim mrežama danima uoči vaganja. Prvo je početkom tjedna objavio kako trenutno ima 90 kilograma što je 13 više nego što mora imati za nastup u velter kategoriji. Potom je šokirao navijače objavom dan prije vaganja da mu je ostalo još nevjerojatnih 10 kilograma za skinuti i ako je to istina onda nije ni čudo da nije uspio zadovoljiti težinu na vagi u petak.

I sam je bio svjestan da neće uspjeti pa je na Twitteru molio za milost UFC, a na kraju mu se smilovao i protivnik.

Perryja američki mediji znaju i po crnoj kronici. Njegova sad već bivša žena, manje poznata bivša tenisačica Danielle Nickerson optužila ga je nedavno za obiteljsko nasilje, a par se razveo ove godine. Bio je umiješan i u nekoliko uličnih tučnjava, od kojih je posljednja ona ovog ljeta kada je nokautirao starijeg čovjeka ispred jednog restorana.

gol expired Kakav povratak, kakav nokaut: Protivnika pet minuta budili iz sna, nije znao je li se borba održala divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider