FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zanimljiv izbor

Kladionice ponudile revanš Miočića i Cormiera, ali mnogo toga je drukčije

Nedugo nakon što se zakotrljala priča o revanšu za naslov prvaka u teškoj kategoriji između Daniela Cormiera i Stipe Miočića, američke kladionice brzo su iskoristile tu informaciju i stavile taj par u ponudu.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Uoči prve borbe održane u srpnju prošle godine na UFC 226 eventu, Miočić je po kladionicama bio u prednosti. Koeficijent na njega kretao se oko 1,6, dok je pobjeda Daniela Cormiera donosila više nego dvostruku zaradu (2,4). Kladionica William Hill toliko je vjerovala prvaku da je kod njih omjer bio 1,40 – 2,75. No Cormier je prilično iznenađujuće došao do pobjede nokautiravši Miočića u prvoj rundi.

Upravo zbog toga prve ponude za revanš, koji UFC zapravo tek treba ugovoriti, donose malo drukčiju sliku. Tri velike kladionice objavile su par na kojem se status favorita promijenio. Ovog puta prevedeni koeficijent na Cormiera iznosi 1,67, dok uplatom na Miočića svoj ulog množite s 2,30.

Jasno je da je na to utjecao rezultat prve borbe, ali i činjenica kako se Miočić od tada nije borio.

Močić je držao naslov prvaka u teškoj kategoriji UFC-ove organizacije pune dvije godine. Rekordna je tri puta obranio naslov prvaka. Međutim, Miočiću će to biti prva borba nakon što je izgubio naslov prvaka jer nije želio ulaziti u oktogon s drugim borcima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider