FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Poznat datum

Miočić dočekao šansu revanširati se Cormieru: "Ja sam spreman. Vratit ću što mi pripada"

Stipe Miočić i Daniel Cormier trebali bi se ponovno sučeliti 17. kolovoza u Anaheimu.

Cormier i Miočić u oktogonu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nedugo nakon što je predsjednik UFC-a Dana White objavio kako ga je Brock Lesnar informirao da odlazi u mirovinu, zakotrljala se priča o revanšu za naslov prvaka u teškoj kategoriji između Daniela Cormiera i Stipe Miočića, američkog MMA borca hrvatskih korijena.

Prema informacijama ESPN-a, plan je da se Cormier i Miočić suoče na UFC-ovoj priredbi koja će se održati 17. kolovoza u Anaheimu, kalifornijskom gradu u neposrednoj blizini Los Angelesa. Obojica su načelno pristala na borbu tako da je potrebno samo definirati detalje.

„Ja sam spreman. Vratit ću što mi pripada“, izjavio Miočić za ESPN.

Močić je držao naslov prvaka u teškoj kategoriji UFC-ove organizacije pune dvije godine. Rekordna je tri puta obranio naslov prvaka. Cormier mu je oduzeo pojas u srpnju prošle godine prilično iznenađujući nokautiravši ga u prvoj rundi meča koji se održao u Las Vegasu.

Cormier je dugo odbijao dati Miočiću priliku za revanš. U međuvremenu je obranio naslov prvaka u meču protiv Derricka Lewisa. Čini se da su sazreli uvjeti za novo sučeljavanje.

Cormier je imao namjeru boriti se s Lesnarom, no kako je ovaj najavio odlazak u mirovinu, ne preostaje mu ništa drugo nego izaći na megdan bivšem prvaku.

Miočiću će to biti prva borba nakon što je izgubio naslov prvaka. Nakon poraza od Cormiera, Miočić je uporno čekao revanš i nije želio izlaziti u oktogon protiv drugih boraca. Čini se da je konačno dočekao svoju šansu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider