FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mirovina

Khabib otkrio da je bio na sastanku s Dana Whiteom i rastužio navijače službenom odlukom

Neprežaljeni okršaj protiv Tonyja Fergusona nije se dogodio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bili smo svjedoci nevjerojatnog kraja UFC 254 eventa u Abu Dhabiju. Osim što je event sam po sebi bio čudesan s čak tri nokauta, nitko nije uopće razmišljao da bi se od sporta mogao oprostiti po mnogima najbolji MMA borac svih vremena - Khabib Nurmagomedov.

"Hvala mojim dečkima i mom ocu koji je bio sa mnom više od 20 godina. Volim cijeli svoj tim. Ovo je bila moja posljednja borba. Neću se više vraćati bez oca", rekao je Khabib u pobjedničkom govoru i šokirao borilački svijet.

gol expired Oršiću nisu dali trenirati nogomet, u suzama je molio da ga prime natrag, a danas se javila čak i FIFA divider

"Ovo je bilo prvi put da sam bez oca. Kada me UFC nazvao za meč protiv Justina, s majkom sam razgovarao tri dana. Rekla je da ne želi da se idem boriti bez svog oca. Dao sam joj riječ da će ovo biti moja posljednja borba, a ako sam dao riječ, onda ju moram i poštovati", objasnio je svoju odluku Khabib.

Pojavila se nada

Ipak, nakon te borbe Khabib je nagovijestio da bi se mogao vratiti u MMA, ali sinoć je odlučio da je ipak došao kraj njegovoj karijeri.

gol expired Internet uništava Tottenham: "Navijači Spursa vode Mourinha u isti zatvor sa Zoranom Mamićem" divider

Khabib se sastao s čelnikom UFC-a Dana Whiteom i rekao mu da se ne želi vratiti. Jedan od najbolji MMA boraca svih vremena u karijeri je imao 29 pobjeda, a nijednom nije izgubio.

U UFC-u je vlasnik rekorda kada je držanje pojasa u pitanju. Nitko do sada nije držao pojas kao Khabib - 931 dan. On je u travnju 2018. godine postao prvi Rus i prvi musliman koji je osvojio UFC titulu, a osam toga je bio i dvostruki prvak svijeta u Sambu. Od listopada ove godine Nurmagomedov je najpopularnija ruska ličnost na Instagramu s više od 24 milijuna sljedbenika, a danas je blizu 28 milijuna.

gol expired Hrvatska zbog Dinamove pobjede preskočila uglednu nogometnu naciju: Korak smo bliže dva kluba u Ligi prvaka! divider

Neprežaljeni okršaj protiv Tonyja Fergusona nije se dogodio

Nikada nismo uspjeli vidjeti okršaj protiv Tonyja Fergusona, koji je dogovaran čak pet puta, no svaki je put nešto stalo na put tom okršaju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider