FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav tip

UFC zvijezda lokalni heroj drugi put u nekoliko mjeseci: Pijan zaustavio čovjeka koji je pucao po restoranu

Kevin Hollad je uistinu poseban lik, jedna od najluđih boraca u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već drugi put u manje od šest mjeseci Kevin Holland je postao heroj lokalne zajednice. UFC-ov borac spriječio je pljačku restorana svladavši napadača koji je opalio iz vatrenog oružja, no krenimo redom.

U listopadu prošle godine MMA borac je svega nekoliko sati nakon što je poražen u bizarnoj borbi na UFC Fight Nightu u Las Vegasu stao natočiti benzin i vidio krađu automobila. Odlučio je krenuti za kradljivcem i uspio ga uhvatiti te zadržati do dolaska policije.

Novo herojstvo dogodilo se desetak dana nakon pobjede na UFC 272 večeri protiv Alexa Oliveira, ovaj put u velter kategoriji u koje se spustio iz srednje.

Kevin Holland i još jedan MMA borac Patrick Robinson, sudjelovali su svladavanju naoružanog pljačkaša u Houstonu. Sve se dogodilo u jednom sushi baru u ponedjeljak navečer u kojem je bilo oko 40-ak osoba.

Holland nokautirao Oliveiru

Borci su uz pomoć još jedne osobe držali razbojnika do dolaska policije.

''Taman samo jeli i odjednom je netko opalio hitac. Sve je stalo i svi su počeli bacati se ispod stolova. Svladali smo ga, uzeli mu pištolj i torbu koju je imao sa sobom'', opisao je Robinson.

ESPN-ov Ariel Helwani je otkrio kako je Holland isprva odbio dati izjavu za lokalne medije te se njegovo ime nije spominjalo u izvještajima.

No na Instagramu je potvrdio da je sudjelovao u herojstvu. I to očito pod utjecajem alkohola.

''Pijan sam i borim se. Kung fu fighting'', napisao je uz pripadajuću fotografiju s lica mjesta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider