FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Urnebes

Najveći UFC-ov lajavac preživio gušenje na kraju prve runde s oba palca u zraku pa okrenuo borbu u drugoj

Kevin Holland debitirao je u velteru protiv Alexa Oliveire na UFC-u 272 i ponovo dobro nasmijao ljubitelje slobodne borbe.

Sjajni UFC 272 u Las Vegasu nije razočarao, a sjajan uvod za okršaj Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala za prvog izazivača u velteru najavili su njihove kolege Kevin Holland i Alex Oliveira odličnom borbom u toj težinskoj kateogriiji.

Poslije tri borbe bez pobjede u srednjoj kategoriji, Kevin Holland spustio se u velter i u svom debiju pobijedio Alexa Oliveiru tehničkim nokautom na startu druge runde. To nije bila jedina promjena koju je Holland unio u svoju karijeru jer je u ovoj borbi bio neobično fokusiran i tih. Da, jedan od najvećih UFC-ovih lajavaca konačno je ušutio i to mu izgleda paše.

Ali, nije sve teklo tako glatko jer je prvu rundu na novoj težini izgubio. Oliveira je bolje otvorio borbu, nekoliko puta udarcima uzdrmao Hollanda i uspio mu na kraju prve dionice borbe uzeti leđa. Činilo se kako ima montiran RNC oko vrata američkog borca pet sekundi prije kraja prve runde, ali ovaj je digao oba palca u zrak i s osmijehom na licu dočekao gong.

U drugoj rundi praktički prvim udarcem oborio je Oliveiru na pod i tamo zaključio borbu udarcima laktom u glavu te nanio Brazilcu četvrti uzastopni poraz u UFC-u.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider