FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte video

MMA zvijezda nekoliko sati poslije bizarnog nokauta pomogla policiji privesti kradljivca automobila

Sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu teško je nokautiran, nekoliko sati kasnije lovio je kradljivce...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov borac u srednjoj kategoriji Kevin Holland postao je junak jer je pomogao zadržati lopova do dolaska policije. Samo nekoliko sati ranije poražen je u bizarnoj borbi na Fight Nightu u Las Vegasu.

Njegov trener Shug Dorsey tvrdi kako ga je Holland nazvao i priznao kako je svjedočio krađi automobila s obližnje benzinske crpke i odlučio ga pratiti svojim automobilom. Potjera ga je odvela u blizinu Dorseyjeve kuće…

"Treneru, jeste li budni", upitao je Holland.

"Jesam, što je", odgovorio je Dorsey.

"Lovim negativca i eto me ispred vaše kuće. Netko je ukrao automobil i pratim ga", rekao je Holland pa treneru pokušao objasniti točno gdje se nalazi.

Dorsey je uskoro čuo lomljavu i odmah je otrčao iz svoje kuće prema mjestu na kojem je zadnje čuo da se Holland nalazi. Kad je stigao, pronašao UFC-ovog srednjaša kako drži nepoznatog čovjeka i snima stori za Instagram.

Kyle Daukas i Kevin Holland VIDEO Bizarno nokautirao suparnika pa ga ugušio, sportska komisija poslije dugog vijećanja poništila ishod divider

"Ulovio ga je, oborio i zadržao do dolaska policije", ispričao je Dorsey.

Hollandov potez još je hrabriji s obzirom na to kako je samo dan ranije doživio težak nokaut u svojoj borbi protiv Kylea Daukasa na UFC-ovom Fight Nightu. Daukas je glavom u glavu udario Hollanda i srušio ga u nokdaun pa nešto kasnije ugušio. Atletska komisija sastala se odmah poslije borbe uz oktogon i po pregledu snimke odlučila poništiti ishod.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider