FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIJE ZA SVAČIJE OČI

VIDEO Poznati UFC borac otkazao borbu pa pokazao kako su mu "ušili" zube nazad u usta

Kelvin Gastelum bio je prisiljen otkazati glavnu borbu nadolazeće UFC priredbe zbog nezgodne ozljede usne šupljine.

Kelvin Gastelum (Foto: Screenshot)

Prvu ovogodišnju UFC priredbu, koju ćemo u noći sa subote na nedjelju pratiti iz UFC-ovog APEX u Las Vegasu, trebali su predvoditi Kelvin GastelumNassourdine Imavov.

Gadna ozljeda ga udaljila od borbe

Ipak, na kraju se dogodila promjena tako što je umjesto Gasteluma kao zamjena uskočio Sean Strickland, a razlog toga je ozljeda koja je zadesila bivšeg pobjednika Ultimate Fightera, ujedno dugogodišnju UFC zvijezdu.

Sean Strickland Ozlijedio se Gastelum, ludi Strickland uskočio u glavnu borbu prve ovogodišnje UFC priredbe divider

Naime, Gastelum je na treningu doživio ozljedu usne šupljine, odnosno zubi i jezika. Prvo je tako u javnost izašla fotografija stanja zbog kojeg je bio prisiljen otkazati borbu.

Nakon toga je Gastelum sam objavio snimku procesa saniranja ozljede, odnosno onoga što je on sam naveo kao ušivanje zubi nazad u usta.

Ušivanje zubi? Do sada nam nije bilo poznato

Kako je moguće ušiti zube i o čemu se zapravo radi, ne znamo, odnosno nismo upućeni u te grane stomatologije. 

Ono što znamo je da ga čeka oporavak, odnosno određeno vrijeme tijekom kojeg će morati izbjegavati kontakt pa je zbog toga borbu bio prisiljen otkazati.

Kelvinu je ovo trebala biti vrlo važna borba za nastavak karijere, budući da je u posljednjih šest doživio samo jednu pobjedu. A taj neugodan niz krenuo je s borbom protiv Israela Adesanye u travnju 2019. godine. Gastelum je tada bio blizu pobjedu u borbi koja je u tom trenutku bila za privremenog prvaka srednje kategorije.

Ugovaranje nove borbe za njega očekuje se čim bude bio spreman vratiti se punom treningu. To bi trebalo biti unutar par tjedana.

I ove godine UFC možete pratiti putem gol.hr-a, a prvi prijenos na rasporedu nam je onaj UFC 283 priredbe. Ona će se održati u nedjelju 22. siječnja, s početkom u 4 sata ujutro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider