FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"otkinut ću mu glavu"

McGregorov sjaj polako se gasi, a nova "zlatna koka" UFC-a objavila je brutalan video kojim je ostavila fanove u šoku

Nova "zlatna koka" UFC-a Kamzat Čimaev pokazao je kako se priprema razvaliti Leona Edwardsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Status "zlatne koke" jenjava kod Conora McGregora u posljednjih nekoliko godina, pogotovo nakon teškog poraza tehničkim nokautom od Dustina Poiriera krajem siječnja. Srećom po UFC, tu je novi borac koji privlači veliku pažnju fanova - Kamzat Čimaev.

Šveđanin rođen u Čečeniji bori se u dvije vrlo atraktivne težinske kategorije (velter i srednja) te je u dosadašnjoj karijeri bez poraza. Osim toga je i sam vrlo atraktivan borac koji teži nokautima, pa ih je tako u devet borbi upisao šest te je tri puta tjerao borce na predaju. Drugim riječima, nijedna njegova borba nije otišla na bodove, a upravo to je nešto što fanovi vole i traže.

On će se 13. ožujka ogledati protiv Leona Edwardsa, još jednog odličnog borca u velteru s kojim je već mjesecima u verbalnom ratu.

gol expired Volkov lakoćom nokautirao neprepoznatljivog Overeema: Je li ovo konačni kraj 'Demolition Mana'? divider

"Želim ga razbiti. Želim ga uništiti. Želim mu otkinuti glavu. Imam devet pobjeda, uskoro ću imati 10 i onda ćemo nastaviti dalje sakupljati", kazao je Čimaev.

Koliko je motiviran i koliko naporno Čimaev trenira, možemo vidjeti u objavljenom videu, u kojem švedski Čečenac doslovno razvali tešku vreću za udaranje i nabacivanje. Nakon jednog prebacivanja i bacanja na tlo gornji dio vreće se raspao i iz nje je ispao materijal od kojeg je napravljena.

Prvak veltera neporažena je nigerijska "noćna mora" Kamaru Usman, no Čimaev je obećao da će i njega izdominirati.

"Nema nikakvu moć nokauta ni bilo što posebno u svojem stilu borbe. Izdominirat ću obojicu", kazao je Čimaev.

On je zasigurno buduća najveća zvijezda UFC-a, pogotovo jer je pitanje hoćemo li više ikada vidjeti Conora McGregora u najboljoj MMA organizaciji s obzirom na njegove boksačke planove. Šuška se o borbama protiv Mannyja Pacquiaoa te revanšu protiv Floyda Mayweathera. 

Iako, najavio je novi povratak i borbe u UFC-u, no pitanje je koliko će se to ostvariti i ako se ostvari, u kakvom će se stanju McGregor vratiti nakon prvog poraza nokautom u karijeri. Jednom kada se načne nečija brada, taj borac više nikada nije isti...

gol expired Trebao je to biti još jedan opasan epski pad za TV špice, ni sam ne zna kako se potom ovo dogodilo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider